Hyppää pääsisältöön

Talvi kasvaa jo kohisten: Lisää lentoja Lappiin ja uusi reitti Britanniasta

Julkaistu
04.05.2017 klo 07:10
Lapin matkailun supertalvi on saamassa jatkoa. Brittiläinen lentoyhtiö Monarch kaksinkertaistaa lentojen määrän Kittilään talvikaudella 2017–2018 ja avaa uuden reitin.

Monarch lentää Lontoon Gatwickistä kahdesti viikossa Kittilään joulu-helmikuussa viime talven tapaan.

Manchesterista Kittilään Monarch operoi kahdesti viikossa viime talven tapaan joulukuusta alkaen, mutta reittiä jatketaan pidempään 20. helmikuuta asti.

Kokonaan uusi reitti on Birminghamista Kittilään. Sitä Monarch lentää kahdesti viikossa joulukuusta alkaen vuoden 2018 puolelle saakka.

Myös Helsinki-Vantaalta lisää lentoja Lappiin

Finnair kertoi vastikään ensi talven lisäyksistä Lapin-reiteille. Uusia lentoja tulee Helsingistä Rovaniemelle ja Kuusamoon.

Tammikuun ja maaliskuun välisenä aikana Finnair lisää neljä viikkovuoroa Rovaniemelle (keskiviikkona, perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina). Kuusamoon lisätään kolme viikkovuoroa (maanantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin).

Rovaniemen ja Kuusamon uudet lennot operoidaan Embraer 190-lentokoneilla.

Finnair myös vaihtaa päivittäisen Helsinki-Ivalo-Kittilä-kolmiolentonsa suoriksi lennoiksi Helsingistä Kittilään ja Ivaloon, ja tuo näin lisää kapasiteettia molempiin kohteisiin. Reitit lennetään Finnairin Airbus 320-koneilla.

Finnair avaa suorat reitit Euroopan metropoleista pohjoisen lumille

Alkuvuonna Finnair kertoi aloittavansa ensi talvena suorat lennot Lontoosta, Pariisista ja Zürichistä Lappiin.

Suorat lennot aloitetaan joulukuun puolivälissä 2017 ja ne jatkuvat maaliskuun 2018 loppuun.

Finnair lentää Lontoon Gatwickin ja Ivalon välillä torstaisin ja sunnuntaisin. Zürichin ja Kittilän välillä Finnair operoi kerran viikossa lauantaisin, Lontoon ja Kittilän välillä kerran viikossa ja Pariisin ja Kittilän välillä kerran viikossa tiistaisin.

Lennot operoidaan A320- ja A321-koneilla.

Hae lentoyhteyksiä

Ihmisiä & Ilmailua Matkustus