Hyppää pääsisältöön

Helsinki-Vantaan uudessa hotellissa voi kokoustaa entisessä putkassa

Julkaistu
12.03.2018 klo 18:58
restaurant
Scandic Helsinki Airport on lentoaseman uusin täyden palvelun hotelli, jonka ovet ovat auki kaikille ohikulkijoille.

Helsinki-Vantaan majoitustarjonta sai tärkeän vahvistuksen, kun Scandic Helsinki Airport avasi tiistaina 13. maaliskuuta 2018 ovensa aivan terminaali 2:n kupeeseen.

150 huonetta, yhdeksän kokoustilaa, baarin, ravintolan, kuntosalin ja saunan sisältävä Scandic kasvattaa kentän majoituskapasiteettia ja palvelutarjontaa merkittävästi. Ajatuksena on, että hotelli palvelee kaikkia lentoaseman ja lähialueen ihmisiä.

”Ovemme ovat auki kaikille. Sinun ei tarvitse olla hotellin asiakas, vaan kaikki matkustajat, kentän työntekijät ja muut ohikulkijat ovat erittäin tervetulleita Scandiciin”, toteaa Scandic Helsinki Airportin hotellinjohtaja Meri Palletvuori.

room

Valopiha luo erityisen tunnelman

Scandic Helsinki Airportin suurimpia valtteja on läheinen sijainti. Hotelli sijaitsee terminaali 2:n viereisessä Toimintakeskuksessa eli ”Tokessa”, jossa toimivat myös Finavian lupapalvelut, lentoaseman poliisi, Mehiläinen ja muita yrityksiä.

”Hotelliin kävelee lentoasemalta pari sataa metriä katettua käytävää”, Palletvuori toteaa. ”Meille pääsee aina kuivin jaloin.”

Palletvuoren mukaan hotellin tunnelmasta erityisen tekee myös sijainti Token katetun, valoisan sisäpihan vieressä.  

”Asiakas pääsee kadulta kauniille valopihalle ja nousee kolmanteen kerrokseen, jossa odottavat modernit tilamme”, Palletvuori kuvailee.

Aula

Kokoustilat ex-putkassa

Majoittujien lisäksi hotelli palvelee myös liike-elämän tarpeita ja tarjoaa useita erikokoisia kokoustiloja.

”Pieniin neuvotteluhuoneisiimme liittyy sikäli erityinen historia, että ne tehty lentoaseman poliisin entisiin putkatiloihin”, Palletvuori kertoo.

”Huoneet on sisustettu eri teemojen mukaan: yksi on sauna, toisen tyylinä on suomalainen metsä ja kolmas on vankilateemainen selli.”

Hotellin sisustukseen on kautta linjan tuotu modernia designia ja persoonallisia detaljeja.

”Yksikään tila ei ole ihan samanlainen, vaan niissä on yllättäviä yksityiskohtia, kuten suomalaisia design-klassikoita ja erikoisia istuimia”, kertoo Palletvuori.

kokous

Kasvava lentoasema houkuttelee kävijöitä

Palletvuoren mukaan nopeasti kasvava Helsinki-Vantaa lentoasema oli Scandicille luonteva paikka avata usi hotelli.

”Lentoaseman alue on todella vetovoimainen liikepaikka hotellille: Helsinki-Vantaa kasvaa ja vaatii koko ajan lisää majoitustiloja. Lisäksi hotelli lisää merkittävästi lentoaseman kokoustilakapasiteettia, jolloin täällä on mahdollista järjestää aiempaa isompia kongresseja”, Palletvuori kuvailee.

”Olen ollut töissä hotellissa aivan Helsingin keskustassa, mutta kentän tunnelma on kuitenkin aivan erityinen kansainvälisyydessään. Uskon, että tuomme piristävän ja jännittävän uutuuden lentoasema-alueen majoitukseen.”

Nämä hotellit löydät lentoasemalta: Hotelli GLO Airport, Hotelli Scandic Helsinki Airport ja Hotelli Hilton Helsinki Airport

Löydä myös hotellit Helsinki-Vantaan lähistöllä

Matkustus