Hyppää pääsisältöön

Jani Jolkkonen nimitetty Finavian verkostoliiketoiminnan johtajaksi

Julkaistu
11.04.2018 klo 08:06
Lentokoneen moottori
Jani Jolkkonen, EMBA, DI, on nimitetty verkostoliiketoiminnan johtajaksi sekä Finavian johtoryhmän jäseneksi 15.4. alkaen.

Jolkkonen vastaa tehtävässään 20 lentoaseman verkoston johtamisesta maakunnissa. Jani Jolkkonen siirtyy tehtävään Posti-konsernista, jossa hän viimeksi työskenteli ICT:stä ja digitalisaatiosta vastaavana johtajana.

Jolkkosella on laaja kokemus palveluliiketoiminnan johtamisesta niin kuluttaja- kuin yrityssegmenteissä. Hänellä on vahva osaaminen myös logistiikan ja operatiivisten prosessien kehittämisestä sekä tuntemusta digitaalisten ratkaisujen hyödyntämisestä.

- Olemme iloisia saadessamme Janin täydentämään Finavian johtoryhmää. Lentomatkustajien määrä on voimakkaassa kasvussa ja kasvu vaatii meiltä panostuksia operatiivisten prosessien tehostamiseen ja kehittämiseen. Jani tuo monipuolista osaamista yhtiöön ja pystyy jatkamaan verkostolentoasemien kehittämiseksi tehtyä hyvää työtä niin liiketoiminnan kuin digitalisaation näkökulmasta. Tavoitteena on, että verkoston kilpailukykyä pystytään entisestään parantamaan", sanoo toimitusjohtaja Kimmo Mäki.

Ihmisiä & Ilmailua