Hyppää pääsisältöön

Kotimaisten brändien valikoima Helsinki-Vantaalla kasvaa: TRE avasi pop up -kaupan

Julkaistu
19.11.2018 klo 13:09
TRE Helsinki-Vantaa
Helsinki-Vantaan kotimaisten brändien valikoima lisääntyy. Huolella lentoasemalle kuratoidussa valikoimassa on muun muassa muotia, asusteita, kodintuotteita ja herkkuja yli 20:ltä merkiltä.

TRE tarjoaa maailman suurimman valikoiman suomalaista muotoilua ja muotia, ja nyt kiinnostavimpia tuotteita saa myös Helsinki-Vantaalta. Pop up -kaupan valikoima tarjoaa matkailijoille katsauksen suomalaiseen lifestyleen parhaimmillaan. 

Valikoimassa on muun muassa muotia, asusteita, kodintuotteita ja herkkuja yli 20:ltä, pääasiassa suomalaiselta, merkiltä. Mukana ovat muun muassa seuraavat brändit: Teemu Järvi Illustrations, Nouki, Come to Finland, Nordic Honey, Lillan Helsinki, MoiMoi, Johanna Gullichsen, Cozy Publishing, Anjan Luontoherkku, Jatuli, Alina Piu, Kati Vee, March Design, Magisso, Wildkind kids, Metropolis by Jussi Lahtinen ja Nord-T. Lisää merkkejä on tulossa vielä myöhemmin.

TRE Helsinki-Vantaa

Ajankohtaisten tuotteiden lisäksi myös lentomatkustamisen rajoitukset on otettu huomioon, kun tuotteita on valittu myyntiin: kevyet tuotteet, pakkauskoot ja helposti mukaan hankittavat tuliaiset ovat etusijalla.

17 neliön suuruinen TRE pop up sijaitsee näkyvällä ja loistavalla myyntipaikalla Terminaali 2:ssa heti turvatarkastuksen jälkeen, portilla 26. Kauppa on auki viikon jokaisena päivänä tammikuun loppuun saakka.

TRE Pop-up Shop Airport Helsinki-Vantaa Airport, T2 01531 Vantaa

Aukioloajat

Ma–Pe 6–22
La 6–21
Su 6–22

Lähde: TRE tiedote

Tutustu Helsinki-Vantaan monipuoliseen ostostarjontaan

Matkustus