Ohita navigaatio

Lappi viehättää brittituristeja – EasyJet avasi suoran reitin Rovaniemeltä Lontooseen

Artikkeli julkaistu
02.11.2018 klo 09:53
easyjet RVN-LGW
Matkustus
EasyJetin reittiavajaisia Lontoon Gatwickiltä Rovaniemelle juhlittiin Rovaniemen lentoasemalla 31.10. Reittiä lennetään keskiviikkoisin ja sunnuntaisin, ja ensimmäisen talven aikana reitille odotetaan yli 13 000 matkustajaa.
easyjet RVN-LGW

”Gatwick on suurin tukikohtamme ja on mahtavaa laajentaa reittivalikoimaamme sieltä Rovaniemelle. Tämä on uusi kohde EasyJetille, ja olemme iloisia voidessamme tarjota helpon ja edullisen vaihtoehdon asiakkaillemme kohteeseen, johon edullisia lentoja on ollut vain rajallisesti tarjolla”.

”Rovaniemi on jo nyt lunastanut paikkansa suosittuna kohteena erityisesti lapsiperheiden keskuudessa, jotka haluavat vierailla joulupukin luona tai toivovat näkevänsä revontulet”, kertoo Sophie Dekkers, Commercial Director, EasyJet UK.

easyjet RVN-LGW

”Talviretki joulupukin kotikaupunkiin on jo pitkään ollut Gatwickin matkustajien suosikkikohteita, ja olemme iloisia että hurmaavalle Rovaniemelle pääsee nyt entistä helpommin EasyJetin reittiavauksen myötä”, sanoo Stephen King, Head of Airline Relations, Gatwick Airport.

Rovaniemi viehättää turisteja erityisesti joulun aikaan ja läpi talven, koska se tarjoaa perinteisiä ja ainutlaatuisia talviaktiviteetteja. Talvisin Rovaniemellä pääsee muun muassa tapaamaan Huskyja ja poroja tai ajamaan lumikelkalla. Hyvällä tuurilla turistit voivat jopa kokea revontulet.

easyjet RVN-LGW

”Lapin viehätyksen kasvaessa Finavia investoi Lapin lentoasemiin tukeakseen alueen kehitystä. Esimerkiksi Rovaniemen lentoaseman terminaali kasvaa 75 prosentilla joulusesonkiin 2019 mennessä. On hienoa päästä tukemaan EasyJetin kanssa Lapin turismin kasvua tämän suoran reitin myötä”, iloitsee Finavian verkostojohtaja Jani Jolkkonen.

easyjet RVN-LGW

”Olemme iloisia, että reitin myötä turistit pääsevät kokemaan joulun taian napapiirillä koska tahansa”, jatkaa Sanna Kärkkäinen, Visit Rovaniemen toimitusjohtaja. ”Revontulet voi nähdä elokuusta huhtikuuhun ja erilaisia matkoja ja aktiviteetteja on hyvin tarjolla.”

Rovaniemen lentoasema on portti Lapin taikaan. Rovaniemeltä pääsee helposti moniin lähellä sijaitseviin lomakyliin tai vaikkapa laskettelemaan vain lyhyen ajomatkan päässä lentoasemalta.

Lähde: EasyJet

Hae täältä Lapin lentoyhteyksiä