Ohita navigaatio

Norwegian avaa uuden reitin Helsinki-Vantaalta Krakovaan

Artikkeli julkaistu
26.01.2018 klo 10:17
Norwegian air lentokoneen nokka.
Matkustus
26. maaliskuuta lähtien Helsinki-Vantaalta pääsee Norwegianin kyydissä kauniiseen Krakovan kaupunkiin Puolassa.

Krakova on Puolan toiseksi suurin kaupunki. Se tunnetaan kauniista arkkitehtuuristaan. Krakovan hyvin säilynyt keskiaikainen vanhakaupunki mukulakivikatuineen, joita ympäröivät kauniit rakennukset, on Unescon maailmanperintöluettelossa.

Uusi reitti Helsinki-Vantaan ja Krakovan välillä liikennöidään kaksi kertaa viikossa maanantaisin ja perjantaisin 26.3. alkaen.

Krakovan uuden reitin lisäksi Norwegian lisää lähtöjen määrää useisiin kohteisiin Euroopassa. Lisälentoja on luvassa Malagaan, Alicanteen ja Rodokselle.

– On hienoa, että voimme lanseerata jälleen uuden suoran reitin Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Uskon, että suomalaiset matkustajat ovat hyvin kiinnostuneita matkustamaan kauniiseen ja historialliseen Krakovaan. Tämän lisäksi lisäämme lähtöjä useisiin suosittuihin kohteisiin Euroopassa. Siten voimme tarjota asiakkaillemme Suomessa aiempaakin laajemman tarjooman ja lisää valinnanmahdollisuuksia houkuttelevilla hinnoilla, sanoo Norwegianin kaupallinen johtaja Thomas Ramdahl yhtiön tiedotteessa.

Liput myynnissä osoitteessa www.norwegian.com

Lähde: Norwegianin lehdistötiedote 26.1.2018