Skip navigation

Norwegian avasi reitin Helsinki-Vantaalta Puolan Krakovaan

Artikkeli julkaistu
26.03.2018 klo 12:57
Norwegian route opening Helsinki-Krakow
Norwegian on aloittanut 26.3.2018 suorat lennot Helsinki-Vantaan lentoasemalta Puolan toiseksi suurimpaan kaupunkiin Krakovaan.

“Olemme oikein tyytyväisiä, että voimme juhlistaa Helsinki-Krakova-reitin avajaisia ja näin lisätä taas yhden uuden reittikohteen laajenevaan Suomen-tarjontaamme. Olemme iloisia että suomalaismatkustajat arvostavat moderneja, polttoainetehokkaita ja upouusia lentokoneitamme ja edullisia hintojamme”, kertoo Norwegianin viestinnästä vastaava Charlotte Holmbergh Jacobsson.

Reittiä liikennöidään maanantaisin ja perjantaisin 26.3.2018 alkaen. Suora lento kestää noin kaksi tuntia.

”Lentokenttäyhtiön puolesta voin todeta, että on mahtavaa nähdä Norwegianin jatkavan kasvuaan Suomessa. Teemme useiden lentoyhtiöiden kanssa yhdessä töitä sen eteen, että saamme matkustajille uusia kohteita, reittivaihtoehtoja ja lisäkapasiteettia nykyiseen tarjoomaan”, kertoo puolestaan Finavian reittikehityksen johtaja Petri Vuori.
 
Norwegian lisääkin kevään 2018 aikana lentojaan useisiin Euroopan-kohteisiinsa, kuten Málagaan, Alicanteen ja Rodokselle. Lisäksi se tiedotti hiljattain muuttavansa Las Palmasin-reitin ympärivuorokautiseksi. Kaiken kaikkiaan Norwegian tarjoaa noin 40 suoraa reittiä Helsingistä.

Matkustus