Hyppää pääsisältöön

Norwegianille suorat lennot Helsingistä Agadiriin ja lisäkapasiteettia useisiin suosikkikohteisiin

Julkaistu
31.05.2018 klo 14:59
Norwegian Boeing 737 MAX
Norwegian aloittaa uuden suoran reitin Helsinki-Vantaan ja Agadirin välillä 30. marraskuuta 2018. Lisäksi yhtiö lisää talvikauden 2018-2019 lähtöjä useisiin kohteisiinsa.

Norwegian jatkaa panostuksia reittiverkoston kehittämiseen Suomessa. Se aloittaa suorat lennot Agadiriin, joka houkuttelee matkailijoita miellyttävällä ilmastolla, monilla ravintoloilla ja edullisilla ostosmahdollisuuksilla.

- Norwegian on toiseksi suurin Helsinki-Vantaalta liikennöivä lentoyhtiö. Olemme hyvin iloisia kapasiteetin kasvusta ja tietysti uudesta Agadir-reitistä, joka tuonee uusia ensikertalaisia myös Suomeen, toteaa Finavian reittikehityksen johtaja Petri Vuori.

Uuden Agadirin reitin lisäksi Norwegian lisää lähtöjen määriä tulevana talvikaudella Malagaan, Marrakechiin, Lontooseen ja Krakovaan. Eniten kapasiteetti kasvaa Malagan reitillä, jolla lähdöt kasvavat yhdeksästä kuuteentoista lähtöön viikossa. Yhtiö kertookin tiedotteessaan kasvattavansa kapasiteettiään Suomessa merkittävästi nykyisestä.

- Olemme huomanneet, että Suomessa matkustajia kiinnostavat joustavat ja edulliset lentolippumme. Lisäysten myötä matkustajilla on aiempaakin enemmän valinnanmahdollisuuksia. Toivotammekin matkustajat tervetulleiksi lennoillemme uusilla ja polttoainetehokkailla koneillamme, sanoo Norwegianin kaupallinen johtaja Thomas Ramdahl.

Norwegian kertoo, että se ottaa jatkuvasti käyttöön uusia lentokoneita ja että sen lentolaivaston keski-ikä on 3,6 vuotta. Laivastoon kuuluu yli 150 lentokonetta ja vuonna 2018 se täydentyy 25 upouudella koneella.

Lähde: Norwegianin lehdistötiedote 31.5.2018

Matkustus