Hyppää pääsisältöön

Uusi reitti avautui Helsingistä Malmöhön 16.4.2018

Julkaistu
17.04.2018 klo 12:39
Lentokone laskeutuu
Braathens Regional Airlines (BRA) on aloittanut suorat lennot Helsinki-Vantaan lentoasemalta Malmöhön yhteistyössä Finnairin kanssa. Ensimmäinen lento lähti Helsingistä maanantaina 16.4.2018.

Helsingin ja Malmön välinen uusi reitti tarjoaa kuusi viikoittaista lähtöä. BRA:n ja Finnairin yhteistyössä toteuttaman reitin liput voi varata molempien lentoyhtiöiden verkkosivuilta.

-Olemme iloisia saadessamme suoran yhteyden Malmöhön. Helsinki-Vantaan lentoasema on Pohjois-Euroopan ylivoimaisesti verkottunein lentoasema ja meillä on yli 100 lentoa Aasiaan viikossa. Uusi reitti avaa mielenkiintoisia mahdollisuuksia Etelä-Ruotsista Kiinaan, Japaniin ja muualle Aasiaan matkustaville, sanoo Finavian reittikehityksen johtaja Petri Vuori.

Uuden reitin matkustusaika on tunti ja 45 minuuttia. Reitti operoidaan BRA:n Avro RJ -koneilla, joissa on paikat 112 matkustajalle.

-Ruotsi on Finnairille tärkeä markkina, ja laajentunut yhteistyö BRA:n kanssa tarjoaa suomalaisille asiakkaillemme erinomaiset yhteydet Ruotsin kaupunkeihin, kertoi Finnairin kaupallinen johtaja Juha Järvinen helmikuussa Finnairin tiedotteessa.

-Olemme iloisia, että Braathens Regional Airlinesin suora yhteys Helsingistä Malmöhön on nyt avattu ja odotamme innolla uusien matkustajien palvelemista, sanoo BRA:n PR-johtaja Jim Hofverberg.

Finavia tekee aktiivista reittikehitystyötä uusien lentoyhtiöiden ja lentoyhteyksien saamiseksi Suomeen.

 

Matkustus