Ohita navigaatio

Uusimme pysäköintijärjestelmäämme Helsinki-Vantaalla

Artikkeli julkaistu
24.08.2018 klo 09:59
Autoja pysäköitynä valaistussa parkkihallissa.
Matkustus
Finavia uusii Helsinki-Vantaan lentoaseman pysäköintilippujärjestelmää asteittain maanantaista 27. elokuuta alkaen. Järjestelmäpäivityksen aikana pysäköijän tulee huomioida lipukkeen väri maksaessaan ja ulosajaessaan. Oransseille viivakoodillisille ja sinisille magneettiraidallisille pysäköintilipuille on erilliset maksuautomaatit ja ulosajopuomit terminaaleissa ja pysäköintialueilla.

Ajaessasi sisään pysäköintialueelle saat automaatista viivakoodillisen pysäköintilipukkeen. Sen voi maksaa oransseilla maksuautomaatilla. Ajaessasi ulos pysäköintialueelta, aja viivakoodilla merkatun oranssin ulosajopuomin kautta.

Mikäli sinulla on magneettiraidallinen pysäköintilipuke, maksa pysäköinti sinisellä maksuautomaatilla ja aja ulos sinisellä merkatun ulosajopuomin kautta. Mikäli tarvitset apua, kaikilta ulosajopuomeilta ja maksuautomaateilta saa yhteyden pysäköintipalveluun.

Finavia parantaa uudistuksella Helsinki-Vantaan lentoaseman pysäköintisujuvuutta ja mahdollistaa tulevaisuudessa monipuolisempia maksuvaihtoehtoja.

Lisätietoja uudistuksesta antaa: Finavia Customer Service [email protected] puh. 0200 14636

parking