Skip navigation

Finnair lisää lentoja Japaniin: Sapporosta ympärivuotinen kohde

Artikkeli julkaistu
19.11.2019 klo 09:54
Finnairin lentokone nousee ilmaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta
Finnair pidentää uuden Sapporon reittinsä matkustuskautta, ja lentää Japanin Hokkaidossa sijaitsevaan Sapporoon kahdesti viikossa ympäri vuoden. Ensilento Sapporoon on 15. joulukuuta 2019.

Finnair on ainoa eurooppalainen lentoyhtiö, joka lentää suoria lentoja Sapporon ja Euroopan välillä. Talvella lennot operoidaan Helsingistä Sapporoon sunnuntaisin ja torstaisin ja Sapporosta Helsinkiin maanantaisin ja perjantaisin. Kesäkaudella lennot operoidaan Helsingistä Sapporoon sunnuntaisin ja keskiviikkoisin ja Sapporosta Helsinkiin maanantaisin ja torstaisin. Lentoaika on noin yhdeksän tuntia, ja reitti operoidaan A330-koneella.

Sapporo on Finnairin viides kohde Japanissa. Sen lisäksi Finnair lentää Tokion Naritaan, Osakaan, Nagoyaan ja Fukuokaan, ja maaliskuusta lähtien myös Tokion Hanedan kentälle Naritan lisäksi.

− On hienoa saada Sapporo ympärivuotiseksi kohteeksi. Japani on Finnairin suurin markkina-alue kotimarkkinamme Suomen ulkopuolella. Sapporon reitin avauksen myötä Finnairilla on eurooppalaisista lentoyhtiöistä eniten lentoja Japaniin, kommentoi Finnairin verkostosuunnittelusta vastaava Christian Lesjak.

Finnair lisää lentoja myös Osakan reitilleen lisäämällä kaksi uutta viikkovuoroa kesäkaudesta 2020 alkaen, mikä nostaa Osakan reitin viikkovuorojen määrän kahteentoista.

Lähde: Finnair

Matkustus