Skip navigation

Finnair lisää lentoja Pekingiin – vuorot lennetään uudelle Daxingin lentoasemalle

Artikkeli julkaistu
08.07.2019 klo 09:19
Matkustaja nauttii aamupalasta lentoasemalla.
Finnair lisää kapasiteettia Pekingiin kolmella viikoittaisella lennolla uudelle Beijing Daxingin kansainväliselle lentoasemalle, joka otetaan käyttöön 30.9.2019 mennessä. Finnair operoi Daxingiin maanantaisin, keskiviikkoisin ja sunnuntaisin 3. marraskuuta 2019 alkaen Airbus A330 -koneella.  

"Uusien lentojen myötä voimme tarjota entistä paremmat yhteydet Pekingin ja yli sadan Euroopan-kohteemme välillä”, sanoo Finnairin kaupallinen johtaja Ole Orvér. "Tavoitteenamme on kasvaa kestävästi Kiinassa, joka on yksi maailman johtavista markkinoista. Uusi Pekingin Daxingin kansainvälinen lentoasema on Kiinan ja Euroopan välisten kansainvälisten lentojen keskus, ja palvelee hyvin asiakkaitamme.”

Uudet lentovuorot yhdistyvät sujuvasti Finnairin reittiverkostoon, johon kuuluu yli sata kohdetta Euroopassa. Nopeat vaihtoyhteydet Helsinki-Vantaan lentoasemalla mahdollistavat asiakkaille lyhyen kokonaismatka-ajan.

Finnair lentää seitsemään kohteeseen Kiinassa, ja Kiina on yksi Finnairin suurimmista markkinoista. Tänä keväänä Finnair ilmoitti codeshare-yhteistyöstä Juneyao Airin ja China Southernin kanssa, mikä toi Finnairin asiakkaille 13 uutta kiinalaista kohdetta.

Lähde: Finnair, lehdistötiedote 26.6.2019

Matkustus