Skip navigation

The Happy Food Market ilahduttaa matkustajia kesäisillä maistiaisilla Helsinki-Vantaalla

Artikkeli julkaistu
01.08.2019 klo 15:18
Koristeltuja pieniä leipiä.
The Happy Collection -kesäkampanja jalkautui neljäksi päiväksi Helsinki-Vantaan lentoaseman Aukiolle, johon rakennettiin suomalainen ruokatori. Non-Schengen-alueelta matkustaville on tarjolla kesäisiä maistiasia tuoreista marjoista lentoaseman eri toimijoiden tarjoamiin herkkuihin.

Helsinki-Vantaan The Happy Collection -kesäkampanja jakaa maailmankuulua suomalaista onnellisuutta ja iloa lentoasemalla kesäkuukausien ajan. Kampanjan tarkoituksena on hyvän mielen jakamisen lisäksi tutustuttaa matkustajia Helsinki-Vantaan ravintola- ja tuotevalikoimaan.

Aukiolla avattu The Happy Food Market tuo kampanjan nyt entistä lähemmäs matkustajia tarjoamalla 31.7.4.8. erilaisia suomalaisia herkkuja ja maistiasia lentoaseman ravintoloista. Tapahtumassa ovat mukana lentoaseman kaupalliset toimijat SSP Finland ja HMSHost, jotka tuovat päivittäin tarjolle ravintoloidensa tuotteita. Aukiolla maistiaisiaan tarjoavat muun muassa non-Schengen-alueen ravintolat Jamie’s Deli, Nordic Kitchen ja Moomin Coffee.

Happy Food Market -tiski Aukiolla.

Hyvää mieltä ja Suomi-kokemuksia Aukiolla

Aukion iltapäivässä annokset viedään käsistä. Tarjolla on muun muassa poroa, suklaakakkua tuoreilla marjoilla ja smoothie-juomaa. Non-Schengen-maista saapuneet matkustajat kehuvat suomalaisia makuja ja kauniita, ekologisissa astioissa tarjoiltuja annoksia.

Intiasta Kroatiaan matkalla olevat Mike ja Vanessa maistoivat poroa ensimmäistä kertaa: ”This is awesome!” Maistiaisista innostunut pariskunta suunnittelee viettävänsä parin tunnin vaihtoaikansa kentällä herkutellen: Ensin poroannos ravintolassa ja jälkiruuaksi Muumi-kahvilan herkkuja.

Hymyilevä pariskunta herkkujen kanssa the Happy Food Market -tapahtumassa.

Ruokatapahtumassa on huomioitu myös lentoaseman pienet vieraat, joille on varattu oma piknikpöytä ja kesäisiä väritystehtäviä. Pöydän ääressä keskittyneesti puuhailevien lapsimatkustajien mielestä maistiaisista parhaat olivat Muumimamman pannukakut omenahillolla.

Myös lentoaseman kesäiseksi koristeltu Aukio-tila sai matkustajilta kehuja. Tapahtumaa varten tilaan tuodut Fatboy-säkkituolit houkuttelivat matkustajia rentoutumaan annosten maistelun ohessa.

Väritettyjä värityslehtiöitä ja kyniä

The Happy Food Market -tapahtuma on avoinna Helsinki-Vantaan lentoaseman Aukiolla 31.7–4.8.2019 joka päivä kello 12.00–17.00. 

Lue lisää The Happy Collection -kesäkampanjasta

Matkustus