Skip navigation

Helsinki Smoothery tarjoaa lentomatkustajille tuoreita, terveellisiä ja vegaanisia eväitä

Artikkeli julkaistu
04.12.2019 klo 08:57
Helsinki Smootheryn tuotteita hyllyllä.
Helsinki-Vantaan lentoaseman ruokavalikoima monipuolistui jälleen, kun Helsinki Smoothery avautui 2. joulukuuta keskelle vilkasta non-Schengen-alueen kauppakäytävää.

Helsinki Smoothery tarjoilee värikkäitä, vegaanisia smoothieita, smoothie bowl -kulhoja ja paikan päällä sekoitettavia mehuja. Nopeasti valmistuvat smoothiet sekoitetaan appelsiini - tai omenamehuun, joiden maut täydentyvät raikkailla hedelmillä ja yrteillä. Kylmäkaapeissa odottavat mehuainekset tuodaan kassalle viimeistelyyn, jossa taitavat tarjoilijat sekoittavat mehun nopeasti valmiiksi lennolle mukaan otettavaksi. Kaikki smoothiet, mehut ja smoothie bowl -kulhot valmistetaan paikan päällä ja mukaan otettavat tuotteet annostellaan kompostoituviin astioihin. Monet annoksista ovat myös gluteenittomia.

− Matkustajamme ovat toivoneet lentoasemalle lisää kevyitä ja terveellisiä vaihtoehtoja, ja Helsinki Smoothery vastaa juuri tähän tarpeeseen. Smoothiebaarissa on nopea asioida, ja terveellistä ja tuoretta evästä voi napata helposti myös mukaan lennolle. Toivotamme Helsinki Smootherylle lämpimästi onnea ja menestystä, Helsinki-Vantaan kaupallinen johtaja Nora Immonen kertoo.

− Helsinki Smoothery on virkistävä keidas keskellä kasvavaa lentoasemaa. Vastaava konsepti on Oslon lentoasemalla, koska vegaanisten ja tuoreiden annosten kysyntä on kasvanut koko ajan. Omia suosikkejani ovat kauniit ja herkulliset smoothie bowlit, kannattaa ehdottomasti maistaa, SSP Nordicsin Director, Marketing Services May-Nina Alstad kertoi avajaisissa.

Helsinki Smmotheryn smoothie bowl

Helsinki Smoothery palvelee asiakkaita päivittäin kello 6.30−23.30 lentoaseman passintarkastuksen jälkeen, non-Schengen-alueen kauppakäytävällä.

Tutustu myös muihin Helsinki-Vantaan lentoaseman kahviloihin ja ravintoloihin sekä non-Schengen-alueella sijaitsevaan joulutupaan.

 

Matkustus