Skip navigation

Helsinki-Vantaan lentoaseman uusi Plaza Premium Lounge otettu hyvin vastaan

Artikkeli julkaistu
15.07.2019 klo 10:54
Plaza Premium Loungen nojatuolit, joista näkee lentokentälle.
Toukokuussa non-Schengen alueella avattu Plaza Premium Lounge on jo kerännyt runsaasti positiivisia reaktioita matkustajilta. Loungesta voi Helsinki-Vantaan lisäksi nauttia yli 35:llä kansainvälisellä lentoasemalla eri puolilla maailmaa. Plaza Premium Lounge on myös mukana Helsinki-Vantaan lentoaseman The Happy Collection -kesäkampanjassa.

Helsinki-Vantaan lentoaseman uusi Plaza Premium Lounge on tuonut matkustajille paljon uusia mahdollisuuksia rentoutua ennen lentoja. Loungesta löytyy muun muassa suihkutilat, ilmainen verkkoyhteys, elektronisten laitteiden latauspisteet sekä työasemia ja tulostuspalvelu. Loungen ravintola tarjoaa matkustajille niin kansainvälisen keittiön antimia kuin valikoituja suomalaisia nimikkoruokiakin.

”Matkustajien määrä on kasvanut merkittävästi, ja loungen toiminta pyörii sujuvasti. Olemme saaneet paljon hyvää palautetta erityisesti ateriavalikoimastamme ja uudesta lapsille suunnatusta leikkitilastamme, jossa koko perhe voi rentoutua ja käynnistää lomansa hienosti”, kertoo Emre Cakir, Helsinki-Vantaan Lentoaseman Plaza Premium Loungen johtaja.

Brändin uusi leikkitila tarjoaa Helsinki-Vantaan läpi matkustaville lapsiperheille uudenlaista ajanvietettä. Australialaisen leluvalmistaja Masterkidzin kanssa yhdessä suunnitellussa leikkitilassa on lapsille muun muassa oppimiseen kannustavia leluja. Masterkidzin puulelut ovat kestäviä, turvallisia ja ne ovat valmistettu vastuullisesti hankituista materiaaleista.

Lapsi leikkimässä Plaza Premium Loungen leikkitilassa

”Leikkitilan avaaminen loungeen on osa brändilupaustamme – luomme arvoa, panostamme mukavuuteen ja helppouteen, teemme kaiken huolellisesti ja rakkaudella, ja panostamme perheisiin. Nykyään matkustetaan yhä enemmän koko perheen kesken, joten nämä tekijät ovat avainasemassa, jos haluamme vastata asiakkaittemme tarpeisiin”, kertoo Song Hoi-See, Plaza Premium Groupin perustaja ja toimitusjohtaja. ”Leikkitilan avaaminen matkustajaystävälliselle Helsinki-Vantaan lentoasemalle nostaa lentokenttäpalvelujen rimaa – pyrimme jatkuvasti ylittämään itsemme ja parantamaan kaikkien ikäryhmien matkustuskokemusta.” 

Plaza Premium Lounge brändi on palkittu jälleen vuonna 2019 ‘Skytrax World’s Best Independent Airport Lounge’ -palkinnolla – lounge on voittanut kyseisen palkinnon joka vuosi vuodesta 2016 alkaen.  Plaza Premium Lounge voitti myös viime vuonna sekä Business Traveller Asia Pacific Magazinen ’Best Independent Airport Lounge 2018’ että TTG Asia Magazinen ‘Best Airport Lounge Operator 2018’ -palkinnon.

Plaza Premium Loungen tyylikäs ravintolatila.

Finavia ja Plaza Premium Lounge järjestävät heinäkuun aikana yhdessä sosiaalisessa mediassa kilpailun, josta kaksi onnekasta voittaa ilmaisen sisäänpääsyn loungeen matkallaan. Plaza Premium Lounge on mukana myös Helsinki-Vantaan lentoaseman The Happy Collection -kesäkampanjassa. Kampanjan aikana Plaza Premium Lounge tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn kahdelle lapselle (2-11v) täyden hinnan maksavan aikuisen seurassa.

Lue lisää Plaza Premium Loungesta tästä linkistä.

Matkustus