Ohita navigaatio

Herkullisia makkaroita ja rapeita nachoja – suositun hot dog -ravintolan Richiesin herkkuja saa nyt myös lähtöportilta

Artikkeli julkaistu
07.06.2019 klo 13:19
Myyjä ojentaa hot dog -sämpylää.
Matkustus
Richie’s Gourmet Hot Dog -pikaruokaravintola on saavuttanut suosiota ja vakiasiakaskunnan herkullisilla hot dogeilla saapuvien aulassa. Nyt Richiesin herkuista voi nauttia myös turvatarkastuksen jälkeen, kun uusi ravintola avautui portin 19 läheisyyteen terminaaliin 2.

”On hienoa nähdä, että ravintolayrittäjämme menestyvät ja laajentavat liiketoimintaansa Helsinki-Vantaalla. Olemme innoissamme uudesta pikaruokapaikasta, joka monipuolistaa turvatarkastuksen jälkeisen alueen ravintola-tarjontaa. Lisäksi se parantaa kiireisen matkustajan mahdollisuuksia syödä ennen lentoa tai ottaa syötävää mukaan lennolle”, sanoo Finavian kaupallinen johtaja Nora Immonen.

Richie’s Gourmet Hot Dog tarjoaa nimensä mukaisesti erityisen maittavia ja korkeatasoisia hot dogeja laajasta erikoismakkaroiden ja lisukkeiden valikoimasta. Hot dogit ovat kuitenkin katuruokatyylin mukaisesti melko edullisia, hinnat alkavat viidestä eurosta. Hot dogit valmistuvat myös vain puolessa minuutissa.

Hot Dog myyjä laittaa mausteita hot dog-leivälle.

Kuva: Ravintolan valikoimiin kuuluu monta erilaista makkaraa juustotäytteisistä tulisiin.

Ravintolan tarjoama laadukas katuruoka on osa laajaa kansainvälistä trendiä.

”Street food on nopeaa, helppoa, laadukasta. Helsinki-Vantaa haluaa olla vahvasti mukana tässäkin trendissä”, jatkaa Immonen.

Makkaroita salaatin tai nachojen kanssa

Nakkikauppiaaksi itseään kuvaileva yrittäjä Sandro Riccio on pyörittänyt Richie’s Gourmet Hot Dog -kioskia saapuvien aulassa jo lähes kymmenen vuoden ajan. Nyt aika oli kuitenkin kypsä laajennukselle.

”Huomasimme asiakaskunnassa selvää kysyntää laajentamiselle Helsinki-Vantaalla. Nyt uuden ravintolan avauduttua olemme voineet iloksemme todeta, että näin tosiaan oli. Asiakkaat ovat löytäneet tänne todella hyvin heti alusta lähtien”, Riccio kertoo.

Uuden hot dog-ravintolan Richiesin tilat lähtöportilla 19.

Kuva: Uuden ja valoisan ravintolan ikkunoista voi katsella lentokoneita.

Uusi ravintola on merkittävästi isompi kuin saapuvien aulan "express"-tyylinen ravintola. Tarjonta on myös monipuolisempaa, sillä hot dogien lisäksi tarjolla on makkaralautasia, esimerkiksi salaatin tai nachojen kera. Lautasannokset ovat osoittautuneet jo yhtä suosituiksi kuin hot dogit.

”Suosituimpia annoksiamme ovat pulled pork hot dogit ja nacho-lautasannokset, joiden kanssa sopii myös erinomaisesti oma oluemme. Juustoiset ja pekoniset hot dogit ovat myös ehdottomia asiakkaiden suosikkeja”, Riccio sanoo.

Richie’s on edelläkävijä muovin vähentämisessä

Ravintola on halunnut olla edelläkävijänä ympäristön huomioimisessa. Kaikki ruokailuvälineet ovat 100 % kompostoituvia, lautasia ja kahvikuppeja myöten. Ravintolassa on tarjolla myös kasvisannoksia.

Yrittäjän mukaan monelle on tullut perinteeksi ottaa lennon jälkeen hot dog ennen kotiin lähtöä saapuvien aulan ravintolasta. Nyt on mahdollista aloittaa samankaltainen perinne lentoa odotellessa.

”Nykyään lennoilla ei välttämättä ole tarjoilua, joten osa ostaa annoksia myös mukaan lennolle”, Riccio jatkaa.

Katso tästä uuden ravintolan aukioloajat ja sijainti kartalla.

Katso tästä myös saapuvien aulassa sijaitsevan ravintolan tiedot.