Skip navigation

Keväällä uusi reitti Etelä-Korean Busaniin - Finnair jatkaa kasvuaan Aasiassa

Artikkeli julkaistu
11.07.2019 klo 15:48
Orkidea
Aasian reittivalikoima laajenee, kun Finnair avaa uuden reitin Etelä-Korean toiseksi suurimaan kaupunkiin, Busaniin keväällä 2020. Finnair on ainoa lentoyhtiö, joka lentää Euroopasta Busaniin.

Busainin reittiä operoidaan kesäkaudella 30. maaliskuuta alkaen 2020 kolmella viikottaisella lennolla maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin A350-lentokoneella. Busan sijaitsee Korean niemimaan kaakkoiskärjessä, ja se on tunnettu kauniista maisemistaan, joissa yhdistyvät vuoret, joet ja meri. Kohteessa on kauniita rantoja ja erinomaisia vaellusreittejä, sekä miellyttävä ilmasto.

”Olemme todella iloisia ollessamme Euroopan ensimmäinen lentoyhtiö, joka lentää Busaniin. Kohde on erinomainen lisä Aasian reittiverkostoomme”, kertoo Ole Orvér, Finnairin kaupallinen johtaja. ”Korea on yksi parhaista globaaleista markkinoistamme, ja olemme operoineet lentoja Souliin jo 11 vuoden ajan. On hienoa tarjota uusi kohde asiakkaillemme ja jatkaa kannattavaa kasvua Aasiassa.”

Finnair on erikoistunut Euroopan ja Aasian välisen lentoliikenteen yhdistämiseen lyhyen pohjoisen Helsingin-reitin kautta. Lentojen aikataulut on suunniteltu tukemaan sujuvia siirtymiä ja lyhyitä matkustusaikoja. Uuden reitin myötä Finnairin reittiverkosto Aasiassa kasvaa 20 kohteeseen.

Lähde: Finnair, lehdistötiedote 10.7.2019

Matkustus