Skip navigation

Kiinalainen Juneyao Airlines laajentaa ensi keväänä yhteyksiään Eurooppaan Helsinki-Vantaan kautta

Artikkeli julkaistu
10.12.2019 klo 14:14
Juneyao Air'n lentokone kiitoradalla.
Koronaviruspandemia on aiheuttanut ennennäkemättömän tilanteen lentoliikenteeseen. Vaikutukset näkyvät tällä hetkellä muun muassa lentoreittien keskeytyksinä ja uusien reittiavausten lykkäytymisinä. Tarkista aina ajankohtaisimmat tiedot lentoyhtiön omilta sivuilta. Päivitämme ajantasaista tietoa sekä keskeytetyistä ja lykkääntyneistä reiteistä että uusista reittiavauksista Finavian uutishuoneelle, mutta emme päivitä vanhoja reittiavaustiedotteita.

Shanghaista Helsinkiin kesäkuusta 2019 lähtien lentänyt Juneyao Airlines laajentaa yhteyksiään keväällä Helsingistä edelleen Dubliniin, Manchesteriin, Reykjavikiin.

Ensimmäinen jatkoyhteys Helsingistä avautuu maaliskuun lopulla kolmesti viikossa Manchesteriin. Jatkoyhteyttä lennetään maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Manchesterin ohella Juneyao Airlines tulee lentämään Helsingistä torstaisin ja sunnuntaisin edelleen Dubliniin ja tiistaisin ja lauantaisin Reykjavikiin.

Juneyao Airlines lentää Boeing 787-9 lentokoneella, jossa on yhteensä 324 paikkaa, 29 business- ja 295 economy-luokassa. Matkustajat voivat ostaa lippuja myös Euroopan sisäisille yhteyksille Helsingin ja uusien kohteiden välille.

Juneyao Airlines on lisäksi ilmoittanut suunnitelmistaan avata suorat yhteydet kesäkuussa 2020 Shanghaista Lontooseen ja Ateenaan
.

Juneyao Airlines avasi ensimmäisen mannertenvälisen yhteydensä Helsinkiin kesäkuussa 2019. Lue lisää yhteyden avautumisesta täältä.

Päivitys 24.2.2020. Juneyao Air on ilmoittanut lykkäävänsä kolmen jatkoreitin aloittamista Helsingistä myöhempään ajankohtaan. Shanghai-Helsinki lentoja lennetään normaalisti.

Matkustus