Skip navigation

Lauda-lentoyhtiö aloittaa reittilennot Helsingin ja Wienin välillä

Artikkeli julkaistu
27.09.2019 klo 08:45
Laudan lentokone ilmassa
Lauda ilmoitti 26. syyskuuta aloittavansa suorat lennot Helsingistä Itävallan Wieniin maaliskuun lopulla 2020. Reittiä liikennöidään viikon jokaisena päivänä. Lauda on uusi lentoyhtiö Helsinki-Vantaalla.

​"Olemme erittäin ilahtuneita Laudan ilmoituksesta aloittaa liikennöinti Helsingin ja Wienin välillä. Toivotamme Laudan lämpimästi tervetulleeksi Helsinki-Vantaalle", sanoo Finavian reittikehitysjohtaja Petri Vuori.

"Olemme ylpeitä tarjotessamme matkustajillemme jatkuvan reittiyhteyden Helsingin ja Wienin välillä. Reittimme toimivat, koska meillä on tarjota juuri sopivat tarjoukset hintatietoisille asiakkaille", sanoo Andreas Gruber, Laudan toimitusjohtaja.

Lauda on itävaltalainen halpalentoyhtiö, jonka on perustanut entinen Formula 1 -kuljettaja Niki Lauda vuonna 2018. Yhtiöllä on tällä hetkellä 22 A320-lentokonetta. Arviolta yli 6,5 miljoonaa matkustajaa lentää Laudalla tämän vuoden aikana. Lentoyhtiöllä on 90 reittikohdetta 30 eri maassa. Lauda on Ryanairin tytäryhtiö ja osa Ryanair Groupia.

Wien on Itävallan pääkaupunki, joka on tunnettu kulttuurielämyksistä ja hyvästä ruoasta. Matkailunähtävyyksiä ovat muun muassa kaunis Schönbrunnin linna ja lukuisat museot.

Päivitetty 16.03.2020. Lauda on ilmoittanut siirtävänsä Wienin reitin aloitusta eteenpäin maaliskuun lopulta koronavirusepidemian vuoksi. Lentoyhtiö on suoraan yhteydessä asiakkaisiinsa peruutettujen lentojen osalta.

Päivitetty 27.9.2019. Lauda aloittaa liikennöinnin jo maaliskuun lopulla, ei vasta huhtikuussa.

Matkustus