Skip navigation

Lindexin vauvanvaatteisiin keskittyvä pop up -liike avataan Helsinki-Vantaalla

Artikkeli julkaistu
12.11.2019 klo 09:00
LINDEX_POPUP
Lindex tuo vastuullisista materiaaleista valmistetun vauvanvaatemalliston Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Marraskuun alussa aukeava pop up -liike on Lindexin ensimmäinen lentoasemaympäristössä toimiva kauppa.

Ruotsalainen muotibrändi Lindex avaa Helsinki-Vantaalle uuden konseptiliikkeen, joka keskittyy vastuullisista materiaaleista valmistettuihin vauvanvaatteisiin. Liike on sijaintinsa puolesta Lindexille ainutlaatuinen:

– Olemme innoissamme uudesta avauksestamme lentoasemaympäristöön Helsinki-Vantaalle. Pop up -liike on meille oiva mahdollisuus inspiroida asiakkaitamme ja esitellä Lindex myös ihmisille, jotka eivät ole koskaan kuulleetkaan meistä, Lindexin Suomen ja Baltian maajohtaja Kirsi Rauhala sanoo.

Lindexin vauvanvaatteet on suunniteltu kierrätys mielessä

Lindexin vauvanvaatteet on valmistettu GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta ja kierrätysmateriaaleista. Suuri osa väreistä ja kuoseista on unisex-tyyliä, minkä ansiosta vaatteita on helppo kierrättää vauvalta toiselle. Myös liiketilan skandinaavisessa sisustuksessa on käytetty kestäviä materiaaleja, kuten puuta.

– On hienoa saada Helsinki-Vantaalle vauvanvaatteisiin keskittyvä kauppa. Lindexin pop up tuo asiakkaillemme mahdollisuuden hankkia kestäviä vaatteita perheen pienimmille, Helsinki-Vantaan kaupallisten palveluiden johtaja Nora Immonen sanoo.

Lindexin pop up -liike sijaitsee terminaali 2:ssa, portin 26 läheisyydessä.

Tutustu Helsinki-Vantaan uusiin liikkeisiin ja ravintoloihin

Matkustus