Ohita navigaatio

Muutoksia Finnairin kotimaan reittien aikatauluihin kesäkaudella 2020

Artikkeli julkaistu
17.09.2019 klo 15:13
Nainen juo kahvia lentoasemalla ja katselee ikkunasta ulos.
Matkustus
Finnair uudistaa ja yhtenäistää kotimaan liikenteessä ja muussa lähiliikenteessä käytettävien Norran operoimien ATR-koneidensa liikenneohjelmaa.

Finnair tarjoaa kesäkaudellaan 2020 eli maaliskuun 29. päivästä lähtien aiempaa yhtenäisemmät ja vaihtomatkustusta paremmin tukevat aikataulut useisiin kotimaan kaupunkeihin. Aikatauluihin on rakennettu myös aiempaa enemmän väljyyttä täsmällisyyden parantamiseksi.

Kesäkauden 2020 merkittävimmät viikkovuoromuutokset kesäkauteen 2019 verrattuna ovat:

  • AY513 Helsinki-Kemi ja AY514 Kemi-Helsinki poistuvat liikenneohjelmasta.
  • Liikenneohjelmaan lisätään arkipäivisin kolmiolento Helsinki-Kemi-Kokkola-Helsinki, joka tuo jopa viisi lisävuoroa viikossa Kokkolaan. Kemiin ja Kokkolaan lennetään jatkossa kolmella kolmiolennolla arkipäivisin.
  • AY415 Helsinki-Kajaani ja AY416 Kajaani-Helsinki, sekä AY285 Helsinki-Jyväskylä ja AY286 Jyväskylä-Helsinki korvataan Helsinki-Jyväskylä-Kajaani-Helsinki –kolmiolennolla.
  • AY411 Helsinki-Kajaani ja AY412 Kajaani-Helsinki poistuvat liikenneohjelmasta ja korvataan Helsinki-Kajaani-Jyväskylä-Helsinki –kolmiolennolla, jota operoidaan arkipäivisin.
  • Muutosten myötä Jyväskylään ja Kajaaniin lennetään kolmella kolmiolennolla arkipäivisin, mikä tuo jopa viisi lisävuoroa viikossa Jyväskylään.

Lisäksi useiden lentojen aikatauluun tulee pieniä muutoksia, joiden tarkoituksena on parantaa jatkoyhteyksiä Finnairin verkostoon.

Kesäkauden 2020 lentoaikataulut päivittyvät Finnairin verkkosivuille syys-lokakuun aikana. Lentoyhtiö on yhteydessä asiakkaisiin, joilla on varauksia lennoille, joita aikataulumuutokset koskevat.

Lähde: Finnair, tiedote 16.9.2019