Skip navigation

Oulun lentoasemalla on pian runsaasti tilaa pysäköidä – laajennustyöt saatu lähes valmiiksi

Artikkeli julkaistu
06.09.2019 klo 09:00
Oulun lentoaseman julkisivu
Oulun lentoasemalla kesän 2019 aikana tehdyt pysäköintialueen laajennustyöt ovat viimeistelyä vaille valmiit. Noin 300 uuden pysäköintipaikan myötä pysäköintikapasiteetti kasvaa nykytilannetta ja tulevia vuosia ajatellen sekä mahdollistaa entistä sujuvammat asioinnit lentoasemalla.

Uudet pysäköintipaikat rakennettiin pysäköintialueen eteläiseen osaan. Pysäköintialueiden laajenemiseen tehty investointi kasvattaa Oulun lentoaseman pysäköintipaikkojen määrän kokonaisuudessaan noin 1600 paikkaan. Pysäköintialueita ja hinnoittelua myös yksinkertaistettiin muodostamalla kaksi vyöhykettä, P1- ja P2-alueet entisten P1-, P2-, P3- ja pikaparkkialueiden sijaan.

Oulun lentoaseman pysäköintikartta

Uusien vyöhykkeiden myötä pysäköintialueiden sisään- ja ulosajoväylien paikat ovat muuttuneet. Kulku P2-alueelle tapahtuu ainoastaan Vänrikintien liittymästä eli ensimmäisen sisäänajon kautta lentoasemaa lähestyttäessä. P1-alueelle kulku tapahtuu joko seuraavasta pysäköintiliittymästä tai terminaalin edustalta. Voit ladata kartan Oulun lentoaseman pysäköintijärjestelyistä tästä

Autojen lämmitys- ja latauspaikat sijaitsevat P1-alueella ja ne kuuluvat pysäköintimaksun hintaan. Alueella P2 tarjotaan 20 minuuttia ilmaista pysäköintiaikaa saattajille ja vastaanottajille.

Päivitetty otsikkoa 10.9. Oulun lentoasemalla on pian runsaasti tilaa pysäköidä – laajennustyöt saatu lähes valmiiksi

Matkustus