Skip navigation

Starbucks on muuttanut uusiin tiloihin saapuvien aulaan 2A

Artikkeli julkaistu
05.06.2019 klo 14:24
Starbucks staff celebrating ribbon cutting at coffee shop's grand opening.
Kansainvälisesti tunnettu Starbucks-kahvilaketju avasi ovensa 5.6. uudella paikalla saapuvien aulassa 2A, terminaalissa 2. Muuton ja remontin takia muutaman viikon (10.5.-5.6.) kiinni ollut kahvila tarjoaa taas levähdyspaikan ja virvoketta Helsinki-Vantaan matkustajille.

Suomen ensimmäinen Starbucks-kahvila avattiin alun perin Helsinki-Vantaalle vuonna 2012. Nyt kahvila on muuttanut entiseltä paikaltaan saapumisaula 2B:n luota lyhyen matkan päähän aulaan 2A. Kahvila tarjoaa edelleen laajan valikoiman erikoiskahveja ja pientä purtavaa. Kesällä on tarjolla erityisesti raikkaita ja viilentäviä juomia.

Starbucks-kahvilan avajaistilaisuuden puhujat

Kuva: SSP Finlandin operatiivinen johtaja Anne Immonen ja Finavian asiakkuuspäällikkö Pasi Laurinen puhuivat avajaisissa.

Avajaistilaisuudessa uusi kahvila vihittiin käyttöön leikkaamalla iso punainen nauha. Paikalla oli SSP Finlandin ja Finavian edustajien lisäksi kahvilan työntekijöitä vihreissä essuissaan. Pian avajaisten jälkeen kahvila alkoi täyttyä asiakkaista. 

Herkullisten juomien ja syötävän lisäksi kahvilasta voi ostaa mukeja. Helsinki-mukit ovat olleet suosittuja matkamuistoja. Terminaali 2:n Starbucksissa voivat käydä kahvilla kaikki lentoasemalla asioivat. Kahvilan aukioloajat ja sijainnin kartalla voit tarkistaa tästä

 

SSP – The Food Travel Experts, on johtava ruoka- ja juomapalveluiden tuottaja matkustus- ja liikennepaikoissa ympäri maailman. SSP toimii 140 lentoasemalla ja 280 rautatieasemalla yli 30 maassa. Neljäntoista kahvilan ja ravintolan lisäksi SSP Finland operoi Helsinki-Vantaan lentoasemalla viittä kioskia, kahta loungea sekä VIP- ja kongressipalveluja. www.sspfinland.fi www.foodtravelexperts.com

Matkustus