Skip navigation

TUI kasvattaa matkavalikoimaa Tampere-Pirkkalan lentoasemalta

Artikkeli julkaistu
05.07.2019 klo 14:20
Tampere-Pirkkala
Tampereelta pääsee yhä useampi matkustaja lokakuusta alkaen Kanarialle, kun TUI:n suorille lomalennoille on lisätty paikkoja. Tänä kesänä TUIn suorat lomalennot Rodokselle ja Antalyan rannikolle jatkuvat tuttuun tapaan viikoittain.

Lokakuusta alkaen TUI lennättää Tampereen seudun asukkaat tuttuun tapaan Gran Canarialle ja Teneriffalle ja tulevalle talvikaudelle paikkoja onkin lisätty 15 % molempiin kohteisiin. Kanarian suosittuihin kohteisiin on lähdöt myös syyslomaviikolla.

– Hienoa, että TUI vastaa Tampereen seudun kovaan kysyntään ja tarjoaa aiempaa enemmän suoria matkoja Tampere-Pirkkalan lentoasemalta. Aina suosittujen Kanarian saarten ohella nyt matkalle pääsee suoraan kotikentältä myös paljon toivottuihin Turkkiin ja Kreikkaan. Saamme matkustajilta paljon positiivista palautetta Tampereen kotikentältä lähdön helppoudesta ja nopeudesta. Onkin hienoa, että TUI on suorien lentojen lisäksi kasvattanut kohteita hyödyntäen myös täältä jo lähteviä reittilentoja, kertoo Tampereen lentoaseman johtaja Mari Nurminen Finaviasta.

TUI tarjoaa myös lomia reittilennoin Tampereelta Malagaan, Dubrovnikin rannikolle ja Mallorcalle. Reittilennollisille lomille lennetään usein Helsingin kautta.
– Reittilentopohjaiset matkapaketit kiinnostavat Tampereen seudun asukkaita ja tutkimmekin jatkuvasti uusia reittilentomahdollisuuksia, kertoo Anna-Maria Mettin, TUI Finlandin Head of Digital Sales & Marketing.

TUI kertoi tänään, että kesän lomista on jo myyty 85 %, mutta alkusyksyn lomille on vielä paikkoja.

– Rodokselle ja Antalyan rannikolle on lomia jäljellä vielä elo- ja syyskuulle. Lomalle pääsee usein myös edullisemmin koulujen loma-aikojen ulkopuolella, vinkkaa Mettin.

Lähde: TUI

Matkustus