Skip navigation

Finnairin uusin kesäkohde on Norjan Bodø

Artikkeli julkaistu
20.01.2020 klo 08:15
Finnairin kone taivaalla
Koronaviruspandemia on aiheuttanut ennennäkemättömän tilanteen lentoliikenteeseen. Vaikutukset näkyvät tällä hetkellä muun muassa lentoreittien keskeytyksinä ja uusien reittiavausten lykkäytymisinä. Tarkista aina ajankohtaisimmat tiedot lentoyhtiön omilta sivuilta. Päivitämme ajantasaista tietoa sekä keskeytetyistä ja lykkääntyneistä reiteistä että uusista reittiavauksista Finavian uutishuoneelle, mutta emme päivitä vanhoja reittiavaustiedotteita.

Finnair avaa toukokuun 2020 lopussa reitin Pohjois-Norjassa, napapiirin tuntumassa sijaitsevaan Bodøn kaupunkiin. Finnair lentää Bodøhön sunnuntaisin 13. syyskuuta asti. Vilkkaimman kesäsesongin ajan (17.6.−20.8.) reitti lennetään myös keskiviikkoisin.

Norjan kohteet ovat olleet suomalaisten matkailijoiden suosiossa, ja Bodøn upea luonto varmasti kiinnostaa suomalaisia ulkoilusta ja luonnosta kiinnostuneita matkailijoita, sanoo Finnairin Suomen myynnistä vastaava Sari Fairchild.

Muita Finnairin kohteita Norjassa Bodøn lisäksi ovat Oslo sekä Bergen, Tromssa ja Trondheim, jonne Finnair lentää yhteistyössä Wideroen kanssa.

Lähde: Finnair

Matkustus