Skip navigation

GLO Hotel Airport on tilapäisesti kiinni koko huhtikuun

Artikkeli julkaistu
25.02.2020 klo 11:01
GLO Hotel vastaanotto
Helsinki-Vantaan lentoaseman laajenee ja uudistuu. Terminaali 2:n mittavien muutostöiden takia Glo Hotel Airport hotelli on kiinni 1.–30.4.2020 ja avaa ovensa jälleen 1.5.2020.

GLO Hotel Airport haluaa turvata vieraiden viihtyvyyden ja työntekijöidensä turvalliset työolosuhteet remontin aikana. Tästä syystä hotelli suljetaan kokonaan huhtikuuksi 2020. Aulatilojen muutosten johdosta hotellin Journey-kokoustila ja kuntosali poistuvat käytöstä huhtikuusta 2020 lähtien.

Hotellin ovet avautuvat uudelleen 1.5.2020. GLO Hotel Airportilla on jatkossakin ainoa hotelli, joka toimii Helsinki-Vantaan lentoaseman sisäpuolella, aivan lähtöporttien kupeessa.

Huhtikuun ajalle pääset näkemään muiden GLO Hotelleiden saatavuuden tästä. Myös hotellin myyntipalvelu auttaa mielellään, puh. 09 5840 9445.

Helsinki-Vantaan kehitysohjelma on yli miljardin euron kokonaisuus

Helsinki-Vantaan lentoasemalla on käynnissä historiansa mittavin laajennushanke. Nykyinen kehitysohjelma tähtää siihen, että Helsinki-Vantaa pystyy tulevaisuudessa palvelemaan jopa 30 miljoonaa matkustajaa vuosittain.

Tähän mennessä laajennukset ovat koskeneet erityisesti non-Schengen-aluetta, jonne on rakennettu etelä- ja länsisiivet, uusi turvatarkastusalue, matkatavaroiden käsittelykeskus sekä uusia kaupallisia tiloja. Lisäksi terminaali 1 on kokenut laajennuksen, ja myös sen sisätiloja on kehitetty.

Vuonna 2020 terminaali 2:n edustalla otetaan käyttöön uusi pysäköintihalli, jonne tulee 1 800 parkkipaikkaa. Parkkihallin seinät katetaan aurinkopaneeleilla. Sisälle pysäköintitaloon tulee kymmeniä sähköautojen latauspaikkoja.

Nyt rakenteilla olevan, Glo hotellin toimintaan vaikuttavan, Terminaali 2:n laajennuksen myötä lentoasemalle saadaan runsaasti lisää uutta terminaalitilaa lähtöselvitys-, turvatarkastus- ja matkatavaroiden luovutustoiminnan käyttöön. Nykyiset tulo- ja lähtöhallit uudistuvat, ja muutostöiden jälkeen ne liitetään osaksi Euroopan-lentojen porttialuetta.

Lue lisää Helsinki-Vantaan kehitysohjelmasta.

Matkustus