Ohita navigaatio

Helsinki-Vantaan lentoasemalla mennään nyt metsään!

Lehdistötiedote
Artikkeli julkaistu
25.02.2020 klo 15:01
Arkistointipäiväys
Metsä/Skogen at Helsinki Airport
Matkustus
Upota varpaat sammaleeseen, nuuhki metsän tuoksua ja rentoudu pakuriteetä siemaillen. Vieressäsi kulkee karhu rauhallisesti löntystäen ja ylhäällä puissa visertävät linnut. Mutta missä olet? Helsinki-Vantaan lentoasemalla tietenkin, Metsä/Skogenin suomalaisen metsän voimasta ammentavassa uudessa hyvinvointikeskuksessa.

Useiden eri tutkimusten mukaan luonnossa oleilun hyvinvointivaikutukset ovat kiistattomia. Metsässä samoilun on todettu alentavan stressiä: sydämen syke laskee ja lihasjännitys vähenee. Nyt stressitön matkustaminen on mahdollista myös Helsinki-Vantaalla, kun Metsä/Skogen tuo rauhoittavan luontoelämyksensä hektisen lentokenttämiljöön vastapainoksi.

−Metsä/Skogen pyrkii kaikin tavoin valmentamaan ihmistä stressittömään elämään. Yhdessä muotoilun, päästökompensoinnin ja terveydenhuollon asiantuntijoiden kanssa rakennamme konseptia, jossa ihmisen ja luonnon hyvinvointi on keskiössä. Luonnon äänien sekä tuoksujen ja makujen kautta ajatuksena on luoda mahdollisimman autenttinen pala suomalaista metsää, joka toimii hektisen päivän rauhoittajana ja sekä antaa uniikin pilkahduksen suomalaiseen luontoon, kertoo Metsä/Skogenin toimitusjohtaja ”skutsimutsi” Carita Peltonen.

Metsä/Skogen laajentaa Helsinki-Vantaan lentoasemalle tarjoten laajan valikoiman vastuullisia ja ekologisia designtuotteita ja sekä makuja suomalaisesta metsästä. Metsä/Skogen on paikka, jossa rauhoittua ja rentoutua vaikka lähtemällä virtuaaliselle metsäretkelle. Metsä/Skogenissa voit myös ryhtyä metsän suojelijaksi. Yhdessä Helsinki Foundationin kanssa luodusta metsä-menusta voit valita haluamasi palan nimissäsi suojeltavaa metsää Lapista.

Helsinki-Vantaa kehittyy ja laajenee hyvää vauhtia. Samalla kun rakennetaan uutta, mietitään myös uusia palvelukonsepteja ja-tarjontaa niin suomalaisille kuin kansainvälisille lentomatkustajille. Helsinki-Vantaan halutaan olevan sekä palveluiltaan että tunnelmaltaan yksi maailman parhaimmista lentoasemista. Yhteisenä tahtotilana niin Finavialla kuin Metsä/Skogenilla on vahvistaa ja edistää kokemusta suomalaisesta hyvinvoinnista ja vastuullisesta laadusta.

−Metsä/Skogen edustaa juuri sitä uudenlaista suomalaista vastuullista osaamista, jota haluamme matkustajillemme tarjota. Ainutlaatuinen life style -konsepti laajentaa Helsinki-Vantaan palveluvalikoimaa ja tukee Finavian tavoitteita uudistua ja tehdä rohkeita ratkaisuja lentoaseman asiakaskokemuksen ja Suomi-kuvan edistämiseksi. Olemme iloisia, että Metsä/Skogen avaa toisen myymälänsä juuri Helsinki-Vantaalle - Aasian ja Euroopan välisen lentoliikenteen solmukohtaan”, sanoo Helsinki-Vantaan kaupallinen johtaja Nora Immonen Finaviasta.

Metsä/Skogen tuo suomalaisen metsän rauhoittavan ja hyvää tekevän voiman Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Metsä/Skogen yhdistää kaupan, Mushroom Barin, elämyspalvelut ja rauhoittumispaikan. Sen keskiössä on ekologisuus ja yhteisöllisyys. Lentoaseman Metsä/Skogen avautuu toukokuussa 2020. Metsä/Skogenin kauppa & Mushroom Bar avautuivat Mannerheimintielle lokakuussa 2019.