Skip navigation

Prepaid-liittymän voi hankkia kätevästi heti laskeuduttuaan Helsinki-Vantaalle

Artikkeli julkaistu
03.01.2020 klo 10:41
T2_ArrivialsHalls
Erityisesti Euroopan ulkopuolelta saapuvat matkustajat tarvitsevat monesti netti- ja puhelinliittymän Suomeen saavuttuaan. Erilaisia prepaid-liittymiä myydään Helsinki-Vantaalla muun muassa R-kioskeilla, joista toinen sijaitsee heti T2:n tuloaulassa.

Netti- ja puhelinliittymät kuuluvat kioskien kysytyimpiin tuotteisiin Helsinki-Vantaalla. Laajin valikoima erilaisiin tarpeisiin sopivia liittymiä löytyy R-kioskeista.

– Asiakkaat pitävät tärkeimpinä ominaisuuksina liittymän helppoa käyttöönottoa ja netin rajattomuutta. Yleisin myymämme liittymäpaketti on DNA Rajaton -aloituspakkaus, jolla saa rajattomat puhelut, viestit ja netin käytön viideksi päiväksi, R-kioskin kauppias Terhi Järvelä kertoo.

Helsinki-Vantaan lentoasemalla R-kioskit sijaitsevat terminaali 2:n tuloaulassa ja kaukolento- eli non-Schengen-alueella portilla 50. Saatavilla on liittymiä kolmelta eri operaattorilta: DNA:lta, Saunalahdelta ja Telialta.

Tiettyjä liittymiä on mahdollista käyttää muuallakin Euroopassa, jos matka jatkuu Suomesta esimerkiksi muihin Pohjoismaihin tai Baltiaan. Hinnoitteluun vaikuttavat käyttötarve ja matkan kesto. R-kioskien myyjät auttavat tarvittaessa valitsemaan sopivimman liittymän.

SIM-kortin voi hankkia Helsinki-Vantaalla myös WHSmith-liikkeistä, ja lisäksi useat lentoaseman autovuokraamot tarjoavat WiFi-hotspotteja autonvuokrauksen yhteydessä.

Helsinki-Vantaan WiFi on maksuton ja nopea

Lentoasemalla ollessaan matkustajat voivat käyttää rajoittamattomasti Helsinki-Vantaan ilmaista, 100 Mbs:n nopeudella toimivaa langatonta verkkoa.

Lentomatkustajien ilmainen nettiyhteys Helsinki-Vantaalla on huikea menestys

Matkustus