Skip navigation

Wizz Air aloitti suorat lennot Turusta Larnakaan

Artikkeli julkaistu
13.07.2020 klo 11:34
Turku Larnaka avajaislento vesisuihkujen alla
Lentoyhtiö Wizz Air aloitti lennot Turun lentoasemalta Kyproksen Larnakaan 12. heinäkuuta 2020. Uuden lentoreitin ansiosta yhteydet Turusta Eurooppaan paranevat entisestään.

Suoria lentoja Larnakaan lennetään ympäri vuoden kaksi kertaa viikossa keskiviikkoisin ja sunnuntaisin.

Turun lentoasemalla juhlittiin lentoyhtiö Wizz Airin uuden reitin avaamista.

− Olemme iloisia siitä, että koronaviruksen leviäminen on pysähtynyt ja matkustusrajoituksia voidaan purkaa ja että lentoyhtiöt pystyvät avaamaan uusia reittejä. Jokainen uusi tai palautuva reitti on askel kohti normaalitilannetta, sanoo Finavian reittikehityksestä vastaava johtaja Petri Vuori.

Lentoyhtiö Wizz Air avaa uuden reitin Turusta myös Serbian pääkaupunkiin, Belgradiin. Suorat lennot alkavat elokuun puolessa välissä. Lisäksi Wizz Air lentää Turun lentoasemalta Gdanskiin, Kaunasiin, Krakovaan, Varsovaan ja Skopjeen.

Heinäkuun aikana matkustajamäärät Finavian lentoasemilla ovat vähitellen kasvaneet ja useat lentoyhtiöt ovat palauttaneet reittejään.

− Jatkamme aktiivisesti hygienia- ja turvallisuustoimenpiteitämme, jotta Finavian lentoasemilta voi lähteä matkalle luottavaisin mielin. Haluamme jatkossakin tarjota suomalaisille parhaat mahdolliset yhteydet maailmalle, Petri Vuori jatkaa.

Ennen matkustamista kannattaa tarkistaa Finavian laatimasta muistilistasta viimeisimmät matkustusohjeet sekä seurata aktiivisesti lehtoyhtiöiden ajantasaisia tietoa ja ohjeita.

Kuva: Jukka Parviainen

Matkustus