Ohita navigaatio

Air Baltic lentää Turun lentoasemalta Riikaan

Artikkeli julkaistu
02.09.2021 klo 14:27
Turku Airport Terminal
Turun lentoaseman matkustajaliikenne on syksyn myötä vilkastumassa. Lentoyhtiö Air Baltic lentää tästä päivästä alkaen suoraan Turusta Riikaan.

On loistava uutinen, että lentoyhtiöt palaavat Turun lentoasemalle. Air Balticin suora reittiyhteys Riikan ja Turun välillä on tervetullut. Monet jo kaipaavat matkustamista ja haluavat maailmalle pitkästä aikaa, sanoo Turun lentoaseman päällikkö Juha Aaltonen lentoasemayhtiö Finaviasta.

Turun lentoasemalta lennetään Riikaan aluksi kahdesti viikossa, maanantaisin ja torstaisin kello 5.20–6.25 ja Riiasta Turkuun keskiviikkoisin ja sunnuntaisin kello 23.30–00.35. Reittiä lennetään jatkossa Airbus A220-300 -laivaston 145-paikkaisilla suihkukoneilla.

Olemme iloisia voidessamme palvella jälleen myös Turun seudun matkustajia ja tarjota kattavaa jatkolentoyhteyksien verkostoamme Riian lentoaseman kautta. Mikäli kysyntää riittää, voimme lisätä vuoroja reitille, kertoo AirBalticin Head of Sales Jan Nyholm.

Turun lentoasema on ollut avoinna koko pandemian ajan. Wizzairin lennot kolme kertaa viikossa Puolan Gdanskiin ja kahdesti viikossa Pohjois-Makedonian Skopjeen sekä Air Leapin lennot Turun ja Maarianhaminan välillä ovat jatkuneet lyhyitä katkoja lukuun ottamatta koko pandemian ajan.

Lähde: Turku Business Region 2.9.2021

Matkustus