Ohita navigaatio

Air Leap avaa tammikuussa reitin Turusta Tukholmaan

Artikkeli julkaistu
16.11.2021 klo 09:36
Air Leapin kone taivaalla
Lentoyhtiö Air Leap avaa suoran yhteyden Tukholman Arlandan ja Turun lentoasemien välillä 24. tammikuuta 2022. Air Leap operoi reittiä arkena kahdesti päivässä sekä kerran viikonloppuna.

Air Leap on aiemmin ilmoittanut lisäävänsä lähtöjä Tukholmasta Maarianhaminaan ja Turkuun kahteen päivässä. Kaiken kaikkiaan Turusta pääsee Tukholmaan neljästi päivässä, kahdesti suoralla lennolla ja kahdesti Maarianhaminassa tehtävän välilaskun kautta.

- Turun ja Tukholman välillä on historiallisesti ollut merkittävä yhteys. Kaupunkien väliset lennot ovat olleet tauolla pandemian ajan, minkä vuoksi olemme tyytyväisiä tehtyyn investointiin. Yhdessä Maarianhaminan reitin kanssa Turusta avautuvat nyt hyvät yhteydet Tukholmaan ja siitä eteenpäin vaihtolennoille, sanoo Air Leapin kaupallinen johtaja Johan Giæver Marvik.

- On hienoa, että yhteys näiden kahden kaupungin välillä saadaan avattua uudelleen. Matkustaminen vilkastuu jatkuvasti ja yhteydet Suomesta maailmalle ja maailmalta Suomeen palautuvat asteittain, sanoo Finavian reittikehityksestä vastaava johtaja Petri Vuori.

Matkustus