Ohita navigaatio

Finnair on julkistanut noin 70 kohdetta talvikaudelle 2021-2022

Artikkeli julkaistu
16.06.2021 klo 15:18
Finnairin kone lentää lähikuvassa
Matkustus
Finnair on julkaissut tiedotteessaan listan talvikauden 2021−2022 kohteista. Tarjontaan kuulu kohteita Yhdysvalloista, Thaimaasta ja Euroopasta. Myös kotimaan reittitarjonta kasvaa.

”Matkustusohjeistukset vaikuttavat edelleen ulkomaan matkoihin, mutta moni maa avaa matkustusta”, sanoo Finnairin kaupallinen johtaja Ole Orvér. ”Olemme huomioineet lentoja suunniteltaessa suomalaisten suosikkikohteet ja lomakaudet– avaamme taas lennot Miamiin ja tarjoamme talvella hyvät yhteydet niin Thaimaahan kuin Etelä-Eurooppaan ja Skandinaviaan.”

Kotimaan matkailu on edelleen suosittua, ja Finnair tarjoaa syyskuussa enemmän lentoja Kittilään ja Ivaloon, jotka ovat suosittuja ruskakohteita. Lokakuussa Finnair lisää lentoja Skandinaviaan ja lentää Osloon ja Kööpenhaminaan kolmesti päivässä, mikä sujuvoittaa esimerkiksi yhden päivän työmatkoja.

Lokakuun lopussa alkavalla talvikaudella Finnair lentää päivittäin New Yorkiin, ja kolmesti viikossa Miamiin ja Los Angelesiin. Thaimaan kohteista tarjolla ovat Bangkok, Phuket ja Krabi. Yhteensä talvikauden kohteita on noin 70 – esimerkiksi Alicanteen, Malagaan ja Nizzaan on tarjolla lentoja läpi talven.

Lähde: Finnairin tiedote 16.6.2021