Ohita navigaatio

Ryanair laajentaa tarjontaansa Suomessa yhdeksällä uudella reitillä

Artikkeli julkaistu
23.06.2021 klo 14:55
Ryanair
Matkustus
Ryanair on ilmoittanut 23. kesäkuuta laajentavansa toimintaansa Suomessa ja palaavansa Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Ryanair lisää myös uuden reittiyhteyden Tampere-Pirkkalan lentoasemalta.

Lentoyhtiö Ryanair on ilmoittanut lentävänsä tulevalla talvikaudella 29 viikoittaista lentoa Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Ryanair aloittaa reitit Helsinki-Vantaalta Lontooseen, Milanoon, Riikaan, Varsovaan, Brysseliin, Kaunakseen, Pariisiin, ja Poznaan.

Olemme iloisia siitä, että Ryanair avaa uusia reittejä Helsinki-Vantaan ja Tampereen lentoasemilta. Olemme tyytyväisiä, että Ryanair päätti lähteä näin merkittävällä avauksella. On hienoa, että Suomen kattavat ja hyvät lentoyhteydet ympäri maailmaa ovat asteittain palautumassa. Se on myös signaali siitä, että ala on menossa parempaan suuntaan. Finavian lentoasemilta on terveysturvallista ja vastuullista matkustaa, sanoo Finavian myynti- ja reittikehitysjohtaja Petri Vuori.

Helsinki-Vantaan lisäksi Ryanair avaa uuden reitin Tampere-Pirkkalan lentoasemalta Lontoon Stanstedin lentoasemalle, jota lennetään kahdesti viikossa. Ryanair lentää myös Lappeenrannasta.

Olemme todella iloisia laajentaessamme toimintaamme Suomessa ja palatessamme Helsinki-Vantaalle kahdeksalla reitillä ja 29:llä viikoittain lähtevällä lennolla, sanoo Ryanairin toimitusjohtaja Eddie Wilson yhtiön tiedotteessa.

Tehokkaiden toimintojen ja kilpailukykyisten lentoasemamaksujen myötä meidän on mahdollista tarjota nämä yhdeksän uutta reittiä ja lisätä yhteyksiä Suomesta ja Suomeen. Olemme työskennelleet tiiviisti lentoasemayhtiö Finavian kanssa varmistaaksemme paluumme ja tarjotaksemme palveluita heille, jotka asuvat, työskentelevät tai haluavat vierailla alueilla, Wilson sanoo.

Lähde: Ryanair lehdistötiedote 23.6.2021