Ohita navigaatio

Ryanair lentää jälleen Tampere-Pirkkalasta Lontooseen

Artikkeli julkaistu
03.11.2021 klo 14:57
Ryanair aircraft at the Tampere-Pirkkala Aircraft
Tampere-Pirkkalan lentoasemalle saapui 2. marraskuuta 2021 odotettu lento, kun Ryanair aloitti uudelleen lentoyhteyden Lontoon ja Tampere-Pirkkalan välillä. Ryanair lentää Lontoon Stanstedin lentoasemalle jatkossa kahdesti viikossa ympäri vuoden.

Matkustajamäärät Finavian lentoasemilla ovat jatkuvassa kasvussa, ja sekä uusien että vanhojen reittien avauksia on juhlistettu pitkin syksyä.

- Iloitsemme siitä, että Suomen kattavat lentoyhteydet ympäri maailmaa ovat palautumassa asteittain. Toivomme, että nyt avautunut lentoyhteys tukee Tampere-Pirkkalan alueen toimijoiden yhteyksiä Eurooppaan, kertoo Finavian reittikehityksestä vastaava johtaja Petri Vuori.

Ryanairin lentokoneen edessä lentokoneen henkilökuntaa Tampere-Pirkkalan lentoasemalla.

Lentoa olivat vastassa lentoliikenteen kehittämisestä vastaava asiakkuuspäällikkö Mikko Komi ja Tampere-Pirkkalan lentoaseman päällikkö Mari Nurminen Finavialta, asemapäällikkö Valentina Previtali Ryanairilta ja asemapäällikkö Matti Kaukonen Airprolta.

Avatulla reitillä lennetään jatkossa kahdesti viikossa tiistaisin ja lauantaisin. Lontoon Stanstedin lentoasema sijaitsee noin 50 kilometriä Lontoon keskustasta.

Tampere-Pirkkalan lentoaseman lisäksi Ryanair lentää Helsinki-Vantaalta Lontooseen, Milanoon, Riikaan, Varsovaan, Brysseliin, Kaunakseen, Pariisiin ja Poznániin.

Ryanair on lisäksi avaamassa kesäkaudelle 2022 uuden lentoyhteyden Helsinki-Vantaan lentoasemalta Venetsiaan.

 

Lue lisää: 

Ryanair aloitti lennot Helsinki-Vantaalta - kahdeksan uutta reittiä Eurooppaan

Matkustus