Ohita navigaatio

DAT, Easyjet ja Vueling siirtyvät terminaali 2:een 6.4.2022

Artikkeli julkaistu
31.03.2022 klo 11:02
Ihminen kävelee matkalaukun kanssa poispäin kamerasta
Matkustus
Terminaali 1:ssä toimivat lentoyhtiöt DAT, Easyjet ja Vueling muuttavat Helsinki-Vantaan uuteen laajennusosaan huhtikuussa.

Matkustajia sekä heidän saattajiaan ja vastaanottajiaan pyydetään huomioimaan, että DATn, Easyjetin ja Vuelingin lähtöselvitykset ja turvatarkastukset sekä matkatavaroiden luovutus ja paluu lennolta tapahtuvat terminaali 2:n kautta 6. huhtikuuta alkaen.

Oman lennon ajantasaiset terminaalitiedot sekä lähtö- ja tuloajat voi tarkistaa verkkosivuiltamme.

Muutoksessa on kyse Helsinki-Vantaan siirtymisestä yhden terminaalin toimintamalliin, jolloin terminaali 1 ja terminaali 2 jäävät historiaan ja kaikki lennot lähtevät ja saapuvat uuden laajennusosan kautta.

Terminaali 1:stä on huhtikuun aikana siirtymässä myös muutama tilauslentoyhtiö. Muut terminaali 1:ssä toimivat lentoyhtiöt siirtyvät uusin lähtö- ja tuloauloihin 1. kesäkuuta alkaen. Tiedotamme lentoyhtiöiden tarkemmasta muuttoaikataulusta lisää lähiaikoina.

Myös tilauslentoyhtiöt Jet Time ja Sunclass muuttavat uuteen laajennusosaan 11. huhtikuuta. Muut terminaali 1:ssä toimivat lentoyhtiöt siirtyvät uusin lähtö- ja tuloauloihin 1. kesäkuuta alkaen. Tiedotamme lentoyhtiöiden tarkemmasta muuttoaikataulusta lisää lähiaikoina. 

Lisää tietoja terminaalimuutoksesta ja uudesta turvatarkastuksesta saa lehdistötiedotteestamme.

Helsinki-Vantaan lentoasema tulevaisuudessa

Tulevaisuudessa kaikki Helsinki-Vantaan lennot lähtevät ja saapuvat yhden terminaalin kautta.

 

Tiedotetta on päivitetty 7.4.2022: Lentoyhtiöt Jet Time ja Sunclass siirtyvät terminaali 2:een 11. huhtikuuta. 

Tiedotetta päivitetty 1.4.2022: Lentoyhtiö Amapola ei siirry terminaali 1:stä terminaali 2.een 6.4. Lentoyhtiö DAT siirtyy.