Ohita navigaatio

Dufry jatkaa toimintaansa Helsinki-Vantaan lentoasemalla kahdeksalla myymälällä

Artikkeli julkaistu
17.02.2022 klo 15:34
Passenger looking at sunglasses at Dufry store
Matkustus
Dufry, maailman johtava matkailualan vähittäiskauppias, on jatkanut Helsinki-Vantaan lentoasemalla toimivien Duty Free- ja Duty Paid -myymälöidensä toimintaa viiden vuoden lisäjaksolla. Dufryn ja Finavian menestyksekäs kumppanuus on kestänyt jo yhdeksän vuotta.

Jatkosopimus koskee kahdeksaa myymälää, joiden toiminnasta Dufry vastaa. Niistä viisi on Schengen- ja non-Schengen-alueilla toimivia Duty Free ‑myymälöitä, yksi saapuvien matkustajien puolella toimiva verollinen myymälä ja kaksi non-Schengen-alueella toimivaa erikoisliikettä, Max Mara ja Burberry. Myymälöiden yhteenlaskettu pinta-ala on 3 624 m². Niiden laajaan tuotevalikoimaan kuuluu kunkin terminaalin matkustajaprofiileihin sopivia suomalaisia brändejä ja suuria kansainvälisiä brändejä.

Finavia toteuttaa paraikaa merkittävää Helsinki-Vantaan lentoaseman uudelleenjärjestely- ja laajennushanketta, jonka yhteydessä myös matkustajavirrat järjestetään uudelleen. Dufry parantaa asiakaspalveluaan ja hyödyntää uudet matkustajavirrat tehokkaasti kunnostamalla Schengen-puolen tärkeimmän Duty Free ‑myymälänsä ja rakentamalla uuden saapuville matkustajille suunnatun myymälän osana jatkosopimusta.

”Olemme hyvin tyytyväisiä, että pääsemme laajentamaan ja jatkamaan pitkään jatkunutta suhdettamme Finavian kanssa. Myymälätoiminta Helsinki-Vantaan lentoasemalla, Suomen suurimmalla lentoasemalla, on Dufrylle tärkeää. Helsinki on yksi Euroopan merkittävimmistä Aasian-liikenteen solmukohdista ja tärkeä pohjoismainen lentoasema. Olemme iloisia, että Dufry voi olla aktiivisesti mukana Finavian Helsinki-Vantaan lentoaseman vaikuttavassa kehittämisohjelmassa”, kertoo Isabel Zarza, Dufryn Chief Operating Officer, Central & North Europe, Russia and Africa.

”Finavia on hyvin tyytyväinen pitkään kestäneen Dufry-kumppanuuden jatkumisesta. Helsinki-Vantaan lentoasemalla on käynnissä laaja kehityshanke, ja olemme iloisia, että Dufry on mukana päivitetyssä kaupallisessa toiminnassamme. Olemme vakuuttuneita, että kunnostetut myymälät, vahvat brändit ja suosikkituotteet tarjoavat poikkeuksellisen hienon kokemuksen lentoaseman asiakkaille”, lisää Helsinki-Vantaan lentoaseman kaupallinen johtaja Nora Immonen Finavialta.

Lähde: Dufryn lehdistötiedote 16.2.2022