Ohita navigaatio

Finnair lentää 77 kohteeseen talvikaudella 2022–2023

Artikkeli julkaistu
19.04.2022 klo 13:17
Finnairin lentokone taivaalla
Lentoyhtiö Finnair on päivittänyt talvikauden 2022–2023 liikenneohjelmaansa. Finnair lentää talvikaudella Helsinki-Vantaan lentoasemalta kymmeneen Aasian kohteeseen, viiteen Yhdysvaltojen kohteeseen ja yli 60 Euroopan kohteeseen.

Yhdysvaltojen kohteista Finnair lentää päivittäin New Yorkin John F. Kennedyn kentälle, neljästi viikossa Dallasiin ja Chicagoon, ja kolmesti viikossa Los Angelesiin ja Miamiin

Aasian kohteista Finnair lentää Delhiin, Singaporeen, Souliin ja Tokioon (Narita) päivittäin. Thaimaan Bangkokiin lentoja on jopa 14 kertaa viikossa, Phuketiin kolmesti viikossa ja Krabiin kahdesti viikossa. Intiassa talvikauden uutuus on Mumbai, jonne Finnair lentää neljästi viikossa. Finnair lentää myös Hongkongiin seitsemän kertaa viikossa ja Shanghaihin kerran viikossa

Euroopassa Finnairilla on 62 kohdetta, ja mukana on niin suomalaisten suosikkikohteet Alicante, Malaga ja Kanarian saarten kohteet Espanjassa kuin Keski-Euroopan hiihtokohteet Innsbruck, Salzburg, München ja Milano. Useimpiin Euroopan pääkaupunkeihin Finnair lentää vähintään kaksi vuoroa päivässä, mikä palvelee hyvin myös liikematkustajia.

Talvikauden ohjelmassa on myös lisätty lentoja Lappiin. Ivaloon, Rovaniemelle ja Kittilään on runsaasti vuoroja erityisesti joulukuusta alkavan huippusesongin aikana.

Lähde: Finnairin lehdistötiedote 20.4.2022

Matkustus