Ohita navigaatio

Finnairin reittiavausta Dallasiin juhlistettiin Helsinki-Vantaan lentoasemalla

Artikkeli julkaistu
28.03.2022 klo 14:05
Nauhanleikkuu Dallasin reittiavajaisissa
Matkustus
Helsinki-Vantaan lentoasemalla oli juhlan tuntua, kun ensilento Dallasiin saatettiin matkaan sunnuntaina 27. maaliskuuta. Pohjois-Amerikan uuteen kohteeseen lennetään kesäkaudella neljästi viikossa.

– Olemme iloisia, että tämä kauan odotettu yhteys Helsingin ja Dallasin välillä avautuu! Uusi reitti yhdistää Finnairin ja sen yhdysvaltalaisen yhteistyökumppani American Airlinesin kotikentät, minkä ansioista matkustajille avautuvat laajat yhteydet Pohjois- ja Etelä-Amerikkaan, kertoo Finavian reittikehityksestä vastaava johtaja Petri Vuori.

Finnair lentää kesällä lähes 70 Euroopan kohteeseen, viiteen kohteeseen Yhdysvalloissa ja kahdeksaan kohteeseen Aasiassa. Dallasin lisäksi Finnair aloittaa Helsinki-Vantaan lentoasemalta kesällä uuden yhteyden Seattleen sekä Intian Mumbaihin. Seattleen ja Mumbaihin lennetään kolmesti viikossa.

Kuva: Finnairin Dallasin ensilento Helsinki-Vantaalla.

Kuva: Finnairin ja Finavian edustajat ryhmäkuvassa.

Kuva: Matkustaja osallistui ensilennon juhlintaan lähtöportilla.

Kuva: Dallasin ensilennon matkustajat saivat muistoksi valokuvan lähtöportilla.

Pääkuva: Nauhanleikkuussa Finavian reittikehityksestä vastaava johtaja Petri Vuori (vas.), Finnairin Chief Purser Sanna Moisio sekä Finnairin myyntijohtaja Mikko Turtiainen.