Ohita navigaatio

Icelandair palasi Helsinki-Vantaalle – reitti Reykjavikiin avautui uudelleen

Artikkeli julkaistu
04.04.2022 klo 14:26
Icelandairin kone Helsinki-Vantaalla
Matkustus
Icelandairin suorat lennot Helsinki-Vantaan lentoasemalta Reykjavikiin käynnistyivät uudelleen lauantaina 2. huhtikuuta. Helsinki-Vantaalta lähtevät matkustajat voivat jälleen matkustaa Islantiin ja samalla heille avautuu uusi, monipuolinen reittivalikoima Pohjois-Amerikkaan yhdellä vaihdolla Reykjavikin kautta, kertoo lentoyhtiö tiedotteessaan.

Icelandairin lennot Helsinki-Vantaan lentoasemalta Reykjavikiin ovat olleet koronapandemiasta johtuen tauolla yhtiön reittivalikoimasta 27. syyskuuta 2021 lähtien. Reitti avataan nyt uudelleen, kun lentomatkustus on alkanut elpyä ja Islanti on poistanut kaikki maahantulorajoitukset helmikuun lopulla. Icelandair lentää Helsinki-Vantaalta Keflavikin kansainväliselle lentokentälle jopa seitsemän kertaa viikossa.

– Olemme odottaneet kovasti tätä hetkeä, että voimme jälleen lentää suorilla lennoilla Helsingistä Reykjavikiin ja tuoda asiakkaillemme tarjolle suositun yhteyden Helsingistä. Islanti on ihanteellinen paikka vierailla tällä hetkellä – turvallinen, puhdas ja terveellinen. Islannissa on pienenpieni väestö sekä kaunis luonto ja erämaa, sanoo Icelandairin Suomen ja Ruotsin markkinointipäällikkö Christian Häggström.

Islannin pääkaupunki Reykjavik on tunnettu elävästä ravintola- ja kulttuuritarjonnastaan. Maa itsessään taas tarjoaa henkeäsalpaavaa luontoa ja maisemia. Islannin sijainti Euroopan ja Pohjois-Amerikan puolivälissä on myös erinomainen Atlantin toiselle puolelle matkustaville.

– Nyt Suomesta lähtevillä matkustajilla on uusi mahdollisuus matkustaa moniin Pohjois-Amerikan kohteisiin Reykjavikin kautta. Pohjois-Amerikkaan suuntautuvaan matkaan voi yhdistää myös 1–7 yön stopoverin eli pysähdyksen Islannissa. Pysähdyksellä ei ole vaikutusta lentolipun hintaan. Näin matkustajat voivat tutustua Islannin luovaan kulttuuriin ja ainutlaatuiseen luontoon matkallaan Pohjois-Amerikkaan, Christian Häggström jatkaa.

Icelandairin kohteet Pohjois-Amerikassa ovat Baltimore, Boston, Chicago, Denver, Minneapolis-St Paul, Montreal, New York JFK ja EWR, Orlando, Portland, Seattle, Toronto, Vancouver, Washington DC. Uutena kohteena vuodelle 2022 on lisätty Raleigh-Durham.

Lähde: Icelandairin tiedote 2.4.2022