Ohita navigaatio

Muumit muuttivat uuteen myymälään Helsinki-Vantaan lentoaseman tuloaulaan

Artikkeli julkaistu
25.02.2022 klo 10:29
Muumimyymälä Helsinki-Vantaan lentoaseman tuloaulassa.
Matkustus
Lapsiperheiden rakastamat Moomin Shop -muumimyymälät palvelevat nyt sekä Helsinki-Vantaan lentoaseman uudessa tuloaulassa että passintarkastuksen jälkeisellä portilla 40.

Aiemmin Schengen-porttialueella toiminut Moomin Shop palvelee nyt tuloaulassa ennen lentoaseman turvatarkastusta. Uuden myymälän tunnistaa kirkkaista väreistä sekä tutuista hahmoista: vierailijoita vastaanottamassa ovat Nuuskamuikkusen ja Muumipeikon patsaat.

─ Ihastuttava myymälämme on avara, ja suunnittelussa on huomioitu matkustajien tarpeet, kuten mukana kulkevat matkalaukut ja lastenrattaat. Tarkkaavaiset kävijät saattavat huomata myös värikkään myymälän kattoon kiinnitetyt muumiaakkoset, kertoo myymäläpäällikkö Gabriella Stubb.

Muumimyymälä

Lentomatkustajien lisäksi tuloaulan uuden myymälän ovat löytäneet myös muut lentoasemalla vierailevat.

─ Meillä käy myös asiakkaita, jotka eivät ole matkustamassa, vaan tulevat paikalle käydäkseen Moomin Shopissa ja samalla vaikkapa kahvilla tai lounaalla tuloaulan ravintoloissa. Myös saapuvia matkustajia noutamaan tulevat vierailijat pyörähtävät usein meillä, kertoo Stubb.

Klassikkomuki on edelleen suosituin

Muumimyymälän laajasta valikoimasta löytyvät esimerkiksi suositut muumimukit sekä tutuilla hahmoilla kuvioituja lasten- ja vauvanvaatteita. Matkamuistoiksi valikoimassa on kaikenikäisille sopivia tuotteita, kuten kirjallisuutta, sukkia, pipoja ja ihastuttavia sisustus- ja lemmikkituotteita.

─ Helmikuussa tarjolla ovat uudet Haisuli- ja Pikku Myy -muumimukit sekä kulhot ja lautaset. Lisäksi esimerkiksi lapsille löytyy matkalle sopivaa luettavaa ja puuhaa eri kielillä, kertoo Stubb.

Muumimukeista yksi on suosituin vuodesta toiseen.

─ Lentoaseman kestosuosikki on monen rakastama ja tunnistama vaaleanpunainen Rakkausmuki, paljastaa Stubb.

Lentoaseman Moomin Shop -myymälät palvelevat päivittäin tuloaulassa kello 09–19 ja portilla 40 iltapäivisin kello 14–19.00.

Tutustu Helsinki-Vantaan myymälöihin