Ohita navigaatio

Näitä tuotteita Helsinki-Vantaan lentoasemalla ostetaan eniten

Artikkeli julkaistu
07.09.2022 klo 14:59
Matkustaja ostaa kahvia
Matkustus
Helsinki-Vantaan lentoaseman myymälät, ravintolat ja kioskit palvelevat miljoonia matkustajia vuodessa. Selvitimme, mitä tuotteita myydään eniten.

Helsinki-Vantaalla suosituimpia tuotteita ovat helposti mukaan otettavat ruoka- ja juomatuotteet.

Näitä voi ostaa kymmenistä eri kahviloista, kioskeista ja ravintoloista. Esimerkiksi WHSmith, Pier Zero, Nordic Kitchen ja Kaffet myyvät purtavaa porttialueella.

Tuloaulasta ennen turvatarkastusta matkaevästä voi ostaa muun muassa Bär Bar, Levant ja Richie’s Gourmet Hot Dogs -ravintoloista.

Vesi vanhin voitehista

Lentomatkustajien ikisuosikki, jota Helsinki-Vantaalla ostetaan eniten, on lähdevesi.

Lähdevesipulloja myydään monissa lentoaseman kaupoissa ja ravintoloissa, kuten R-Kioskeilla, Alepassa ja vaikkapa Tapio Caféssa ja Upper Crustissa.

Veden lisäksi kahvi ja Fazerin suklaat kuuluvat ostetuimpien tuotteiden kärkeen. Erityisesti suodatinkahvi ja americano-kahvit ovat matkustajien suosimia, ja Fazerin suklaista maitosulkaa- ja hasselpähkinälevyt ovat myydyimpiä. Fazerin makeisia myy esimerkiksi Helsinki-Vantaan Duty Free -myymälät.

Muita ostetuimpia tuotteita ovat croissantit, korvapuustit, ciabatta-leivät, hanaoluet ja coca cola-juomat.

Lämpimien ruokien osalta kysytyimmät annokset ovat klassikoita: burgerit, pastat ja lohikeitto maistuvat Helsinki-Vantaan matkustajille.

Myydyimmät tuotteet ovat ajalta 1.1.-30.7.2022.

Tutustu Helsinki-Vantaan ravintoloihin ja myymälöihin

Ravintolat ja kahvilat Helsinki-Vantaalla

Myymälät ja kioskit Helsinki-Vantaalla