Ohita navigaatio

Talven kiinnostavimmat pakettimatkat ovat täällä – katso lomakohteet Finavian lentoasemilta

Artikkeli julkaistu
03.11.2022 klo 09:50
Kaksi henkilöä nauraa hyväntuulisena lentoasemalla.
Reitit & Kohteet
Matkanjärjestäjät kuten Aurinkomatkat, TUI, Tjäreborg ja Apollomatkat lentävät useilta Finavian lentoasemilta aurinkoisiin talvilomakohteisiin.

– Lentoasemiltamme lennetään tänä talvena mielenkiintoisiin kaukokohteisiin esimerkiksi Meksikoon, Egyptiin ja Thaimaahan. Lomakohteita on tarjolla runsaasti ja uskomme, että suomalaiset matkustavat tänäkin talvena innokkaasti, reittikehityksen johtaja Petri Vuori Finaviasta sanoo.

Esimerkiksi matkanjärjestäjä Aurinkomatkat myy pakettimatkoja Helsinki-Vantaan lentoasemalta Dubaihin, Qatariin ja Al Wadin aavikolle Arabiemiirikuntiin. Mielenkiintoisia kohteita Helsinki-Vantaalta ovat myös Israelissa sijaitsevat Tel Aviv ja Eilat sekä Cancun ja Playa Mujeres Meksikossa.

Lomamatkoja Egyptiin Hurghadan rannikolle ja Thaimaan Khao Lakiin Helsinki-Vantaalta järjestää puolestaan matkanjärjestäjä TUI.

Oulun lentoasemalta lennetään Pafoksen kaupunkiin Kyprokselle, Phukettiin Thaimaahan sekä Kreetalle. Oulun lentoasemalta lentävät useat matkanjärjestäjät kuten Aurinkomatkat ja TUI.

Tampereen lentoasemalta matkanjärjestäjä Apollomatkat lentää esimerkiksi Espanjan Malagaan ja TUI Kanariansaarille.

Turun, Vaasan ja Kuopion lentoasemilta pakettimatkoja Kanariansaarille järjestää Tjäreborg. Lisäksi TUI lentää Vaasan lentoasemalta Kanariansaarille.

Lue lisää

Finavian lentoasemilta talveksi 19 uutta lentoyhteyttä

Päivitetty 4.11.2022: Artikkeliin lisätty tieto TUI:n lennoista Vaasan lentoasemalta Kanariansaarille.