Ohita navigaatio

Tilauslentoyhtiö Air Europan lentokone ei enää jumissa teknisen vian vuoksi Kuusamon lentoasemalla: vaikutukset lentoihin loppuneet

Artikkeli julkaistu
12.12.2022 klo 21:22
Arkistointipäiväys
Lähikuva lentokoneen moottorista
Matkustus
Espanjalainen tilauslentoyhtiö Air Europan lentokone on puolilta öin päässyt siirtymään pois rullaustieltä, jonne se jäi jumiin maanantai-iltana 12. joulukuuta 2022. Lentokoneen jarrut jäätyivät, minkä vuoksi kone ei pystynyt liikkumaan. Lentoliikenne Kuusamon lentoasemalla on toiminut normaalisti 13. joulukuuta noin kello 00:40 alkaen.

Kone oli pysähtynyt rullaustielle siten, että Kuusamon lentoaseman muu lentoliikenne oli keskeytetty hetkellisesti. Tämän vuoksi Helsingin-lentojen aikatauluissa oli muutoksia loppuillan aikana. Lisätietoja saa omalta lentoyhtiöltä.

Espanjalaisen matkatoimiston Icarion edustaja vastaa Kuusamosta Madridiin lähdössä olevien matkustajien huolenpidosta. Icarionin edustajalta saa myös lisätietoja lennon tilanteesta.

Kuusamon lentoaseman lähtevien ja saapuvien lentojen reaaliaikaiset lentotiedot.

Päivitys: 13.12. kello 6:41: Lentokone on päässyt siirtymään pois rullaustieltä ja Kuusamon lennot toimivat normaalisti.