Ohita navigaatio

Uusi Plaza Premium Lounge avautui Helsinki-Vantaa lentoaseman tuloaulaan

Artikkeli julkaistu
22.02.2022 klo 14:13
Arkistointipäiväys
Plaza Premium Arrivals Lounge
Matkustus
Ainutlaatuinen Plaza Premium Lounge tuo monipuoliset hyvinvointipalvelut ja kokoustilat kaikkien lentoasemalla vierailevien käyttöön terminaali 2:n uudessa tuloaulassa.

Plaza Premium Lounge tuo Helsinki-Vantaan lentoasemalla ensimmäistä kertaa yhteen kaikille avoimet hyvinvointipalvelut kuten kampaamo-, parturi- ja hierontapalvelut, uuden Wellness-alueen saunoineen sekä hyvin varustetut kokoustilat. Maksullisia loungepalveluita voivat käyttää saapuvien tai lähtevien matkustajien lisäksi kaikki lentoasemalla vierailevat, myös ilman ennakkovarausta. Esimerkiksi kokoukseen saapuminen tai etätyöpäivän pitäminen loungetiloissa onnistuu helposti vieressä sijaitsevan juna-asemayhteyden sekä bussiterminaalin ansioista.

Uusi lounge on lentoaseman toinen Plaza Premium Lounge. Ensimmäinen sijaitsee non-Schengen-alueella, lähellä lähtöporttia 40.

”Olemme innoissamme voidessamme avata Helsinki-Vantaalle toisen Plaza Premium Loungemme. Matkailu elpyy ja olemme iloisia voidessamme tarjota kansainvälisesti palkittuja palvelujamme ja asiantuntemustamme myös Suomessa, ja laajentaa maailmanluokan lentoasemapalveluitamme edelleen Euroopassa. Tiimimme Helsingissä on valmiina tarjoamaan ensiluokkaista palvelua Helsinki-Vantaan lentoaseman matkustajille”, iloitsee Plaza Premium Loungen Euroopan, Lähi-idän ja Afrikan toiminnoista vastaava Regional General Manager Okan Kufeci.

Kuva: Plaza Premium Lounge tarjoaa myös kampaamo- ja hyvinvointipalveluita.

Lounge on avoinna päivittäin kaikille lentoaseman vierailijoille, myös ilman ennakkovarausta. Avajaisten kunniaksi Plaza Premium Lounge tarjoaa nyt 10 prosentin alennuksen loungen sisäänpääsymaksusta.

Lähde: Plaza Premium Groupin tiedote 21.2.2022

Lue lisää

Plaza Premium Lounge
Wellness -kampaamo ja hyvinvointipalvelut