Ohita navigaatio

Uusi ravintolamaailma avautui Helsinki-Vantaan tuloaulaan – maailman makuja kuudesta keittiöstä

Artikkeli julkaistu
09.05.2022 klo 12:57
Ravtintolamaailma auki Helsinki-Vantaan lentoasemalla
Matkustus
Finavia on kehittänyt Helsinki-Vantaan lentoaseman uuden terminaalilaajennuksen ravintolatarjontaa. Uuteen tuloaulaan avautui 9. toukokuuta kuudesta erilaisesta keittiöstä koostuva ravintolamaailma, joka palvelee kaikkia lentoaseman vierailijoita.

Keittiöt edustavat makuja ympäri maailmaa. Ravintolamaailman tarjonnassa on panostettu erityisestä palvelun nopeuteen ja valikoiman monipuolisuuteen, kertoo Helsinki-Vantaan kaupallinen johtaja Nora Immonen Finaviasta.

Tuloaulan ravintolamaailmasta löytyvät Lopez y Lopez, Pretty Boy Wingery, Levant, Bär Bar, TGM ja Richie’s Gourmet Hot Dogs. Tarjolla on monipuolinen kattaus muun muassa meksikolaisia takoja, kotimaisia kanansiipiä, lähi-idän falafeleja ja salaatteja, suomalaisista marjoista tehtyjä smoothie-juomia sekä hot dog -annoksia.

Ravintoloista löytyy monia helposti mukaan napattavia tuotteita, mutta myös mahdollisuuksia kokoontua hyvän ruoan ja juoman pariin yhteisissä asiakastiloissa, sanoo Immonen.

Lounaalle lentoasemalle

Uudet ravintolat sijaitsevat Helsinki-Vantaan tuloaulassa saapuvien matkustajien kulkureittien äärellä. Tuloaula sijaitsee ennen turvatarkastusta, jolloin myös matkustajien saattajilla, lentoaseman ja lähialueiden työntekijöillä sekä muilla vierailijoilla on pääsy uusien ruokailukokemusten pariin.

Avajaisviikolla 9.5.–15.5. ravintoloissa on luvassa tarjouksia ja live-musiikkia. Lisäksi Finavia tarjoaa ilmaisen pysäköinnin kaikille tuloaulan ravintolassa lounastaville.

Ravintolamaailman avaaminen on meille merkittävä etappi osana kaupallisten palveluiden laajempaa uudistamista Helsinki-Vantaan lentoasemalla, Immonen kertoo.

Rakentaminen ei lopu tähän, sillä uudistamme myös porttialueen palvelutarjonnan, paljastaa Immonen.

Helsinki-Vantaan lentoaseman uusi tuloaula avattiin matkustajien käyttöön joulukuussa 2021.

Tutustu ravintoloihin ja palveluihin

Helsinki-Vantaan kehitysohjelma