Ohita navigaatio

Finnairille neljäs Japanin kohde kesällä 2024

Artikkeli julkaistu
09.11.2023 klo 16:45
Finnairin lentokoneita rivissä Helsinki-Vantaalla
Reitit & Kohteet
Finnair palaa lentämään Helsinki-Vantaan lentoasemalta kahta viikkovuoroa Nagoyaan, Japaniin 30. toukokuuta 2024. Ensi kesäkaudella Finnairilla on yhteensä 20 viikkovuoroa Japaniin.

− On hienoa, että Finnair palaa lentämään Helsinki-Vantaalta Nagoyaan. Yhteys on merkki Aasian lentoyhteyksien elpymisestä, ja reitti tulee mahdollistamaan entistäkin sujuvamman matkustamisen Suomen ja Japanin välillä, Finavian reittikehityksestä vastaava johtaja Petri Vuori sanoo.

Nagoyan lisäksi Finnair lentää Helsinki-Vantaalta Japanissa Tokion Hanedan sekä Naritan lentoasemalle ja Osakaan. Kaikki kohteet ovat myynnissä Finnairin verkkosivuilla.

Lisää viikkovuoroja talvelle 2024

Lokakuussa 2024 Finnair aloittaa reittilennot Portugalin Faroon sekä Kanariansaarten Lanzarotelle ja Fuerteventuraan, joihin kaikkiin tulee kaksi viikkovuoroa. Finnair alkaa myös operoida laajarunkokoneella Las Palmasiin sekä Dubaihin, johon tulee kaksi lisäviikkovuoroa.

Manchesteriin Finnair lisää viisi viikkovuoroa, ja Dublin sekä Edinburgh saavat molemmat kaksi uutta viikkovuoroa. Islannin Reykjavik saa myös kolme uutta lisävuoroa.

Lue lisää Finnairin tiedotteesta.

Katso myös

Kaikki talvikauden 2023-2024 reittikohteet Finavian lentoasemilta.

Finnair aloittaa kesäkaudella 2024 lennot Helsinki-Vantaalta Puolan Wroclawiin – lisää myös vuoroja Eurooppaan ja Japaniin.