Ohita navigaatio

Vueling lentää talvella jälleen Helsinki-Vantaalta Barcelonaan – avaa myös uuden reitin Rovaniemen lentoasemalle

Artikkeli julkaistu
28.07.2023 klo 10:00
Vuelingin lentokone kiitotiellä.
Reitit & Kohteet
Espanjalainen lentoyhtiö Vueling jatkaa talvikaudella 2023–2024 suoraa reittiyhteyttään Helsinki-Vantaan lentoasemalta Barcelonaan. Yhtiö aloittaa myös joulukuussa 2023 lennot Barcelonan ja Rovaniemen lentoaseman välillä.

Vueling jatkaa lentojaan Helsinki-Vantaalta Barcelonaan 31. lokakuuta 2023 alkaen. Viime talvelta palaavaa reittiä operoidaan koko talvikauden ajan kolmesti viikossa: tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin. Reittiä lennetään yhtä viikkovuoroa enemmän kuin viime talvena.

Lisäksi Vueling avaa 2. joulukuuta 2023 täysin uuden reitin Rovaniemen lentoaseman ja Barcelonan välille. Yhtiö operoi reittiä 13. tammikuuta 2024 asti kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja lauantaisin.

Molemmat lennot ovat nyt varattavissa Vuelingin verkkosivuilta.

– Vuelingin reitit, sekä uusi että palaava, täydentävät lentoasemiemme reittitarjontaa hienosti. Suomesta on nyt entistäkin helpompi matkustaa Barcelonan lentoasemalle ja sen tarjoamien jatkoyhteyksien äärelle, ja myös yhteydet Iberian niemimaalta pohjoiseen paranevat, Finavian reittikehityksestä vastaava johtaja Petri Vuori sanoo.

Vueling on espanjalainen halpalentoyhtiö, jonka päätukikohta on Barcelonan lentoasemalla.

Lue lisää:

Helsinki-Vantaan saapuvat ja lähtevät lennot.

Rovaniemen lentoaseman saapuvat ja lähtevät lennot.

Tilastot: Finavian lentoasemien matkustajamäärien kasvu jatkui – Rovaniemi ylitti vuoden 2019 matkustajamääränsä