Ohita navigaatio

Pysäköinti on helppoa Helsinki-Vantaalla – katso kaikki parkkialueet

Artikkeli julkaistu
10.01.2024 klo 12:44
Pariskunta auton vieressä parkkihallin katolla
Matkustus
Helsinki-Vantaan lentokentällä on neljä tilavaa pysäköintihallia ja yksi ulkopysäköintialue.

Pysäköi autosi helposti ja sujuvasti Helsinki-Vantaan lentoasemalle varaamalla paikkasi ennakkoon. Tutustu Helsinki-Vantaan pysäköintiin.

  1. P1 Premium

P1 Premium sopii sinulle, joka arvostat huippulaadukasta matkustuskokemusta ja pysäköinnin mukavuutta. Voit pysäköidä autosi lämpimään halliimme, josta on oma hissiyhteys tulo- ja lähtöaulaan. Premium-alueelta löydät juuri sinulle sopivat lisäpalvelut, kuten sähköautojen latauspaikat ja autopesulan, jossa autosi voidaan siistiä matkasi aikana. Suosittelemme Premium-aluetta erityisesti business-matkustajille ja lyhyempään pysäköintiin.

  1. P2 Business

Pysäköintialue P2 sopii sinulle, joka arvostat laadukasta ja sujuvaa pysäköintiä. P2-talo on vain muutaman askeleen päässä tuloaulasta, jonne on hissiyhteys.Tilavasta talostamme löydät leveämmät pysäköintiruudut ja sähköautoilijoiden oman kerroksen. Eriväriset kerrokset ja eläinhahmot auttavat sinua löytämään autosi matkalta palattuasi! Suosittelemme P2-taloamme sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen pysäköintiin, ja erikoismatkatavaroiden kanssa matkustaville korkeampien tilojen vuoksi.

Mies ja auto pysäköintihallissa
  1. P3 Economy

Pysäköintialue P3 sopii sinulle, joka arvostat pysäköinnin vaivattomuutta ja haluat jättää autosi pysäköintiin nopeasti lentoasemalle saavuttuasi. P3-talosta on noin 300 metrin osittain katettu kävelymatka terminaaliin. Tilava pysäköintitalo tarjoaa runsaasti pysäköintipaikkoja hallin kahdessa eri osassa. P3 on pysäköintitaloistamme edullisin ja sopii erinomaisesti perheille ja pitkäaikaiseen pysäköintiin.

  1. P4 Budget

Ulkopysäköintialue P4 sopii sinulle, joka haluat pysäköidä helposti edullisimpaan mahdolliseen hintaan. Valitsemalla ulkoalueemme pysäköit noin 400 metrin kävelymatkan päähän terminaalista. Suosittelemme P4-ulkoaluetta matkustajille, jotka saapuvat matkailuautolla tai haluavat edullisimman pysäköinnin pitkäksi ajaksi.

Pariskunta auton vieressä parkkihallin katolla
  1. P5 Standard

Pysäköintialue P5 sopii sinulle, joka arvostat helppoa ja nopeaa yhteyttä terminaaliin. Talomme sijaitsee aivan terminaalin edustalla ja sieltä on lyhyt, katettu kävelymatka tuloaulaan. Erinomaisen sijaintinsa ja hyvän hintansa ansiosta P5 –talomme sopii sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen pysäköintiin.

Tiesitkö?

Henkilökuntamme on paikalla vuorokauden ympäri sinua varten. Mikäli matkaanlähtösi estyy, voit peruuttaa pysäköinnin veloituksetta jopa kaksi tuntia ennen varauksen alkamista.

Varaa pysäköinti ennakkoon