Ohita navigaatio

Uusi reitti Tampere-Pirkkalan lentoasemalle: Air Baltic lentää nyt suoraan Mallorcalle

Artikkeli julkaistu
29.04.2024 klo 15:00
Air Balticin lentokone Tampere-Pirkkalan lentoasemalla
Reitit & Kohteet
Lentoyhtiö Air Baltic avasi uuden kesäkauden reittinsä Tampere-Pirkkalan lentoasemalle 29. huhtikuuta 2024. Yhtiö lentää nyt Palma de Mallorcalle kahdesti viikossa.

Air Baltic lentää reittiä suositulle lomasaarelle kahdesti viikossa, maanantaisin ja perjantaisin, 11. lokakuuta 2024 asti. Lennot operoidaan Airbus A220-300 -lentokoneella.

Air Balticilla on tällä hetkellä kattava tarjonta reittejä Suomesta eri puolille Eurooppaa, ja uusi yhteys Tampereelta Palma de Mallorcalle on erinomainen lisäys niihin. Tänä kesänä yhtiö lentää Tampere-Pirkkalasta yhteensä kuuteen kohteeseen Euroopassa, minkä lisäksi yhtiöllä on lentoja Helsinki-Vantaalta sekä Turusta sen solmukohtaan Riiassa. Kaiken kaikkiaan Finavian lentoasemat tarjoavat yli 140 kansainvälistä reittiyhteyttä matkustajille, Finavian reittikehityksestä vastaava johtaja Petri Vuori sanoo.

Mallorcan lisäksi Air Balticilla on reittilentoja Tampereelta Kööpenhaminaan, Malagaan, Riikaan, Ródokselle ja Tallinnaan. Katso tarkat aikataulut ja varaa lentosi Air Balticin verkkosivuilta.

Kuvat: Tapio Yliaho.

Katso myös:

Reittilistaus: Näihin kohteisiin Finavian lentoasemilta lennetään suoria reittilentoja kesäkaudella 2024

Tampere-Pirkkalan lentoasema