Lentokenttäbussi

Lentokenttäbussilla pääset helposti lähelle terminaaleja. Pääkaupunkiseudun paikallisliikenteen lisäksi matkustajia palvelevat myös useat kaukoliikenteen vuorot eri puolilta Suomea. Monilla palveluntarjoajilla on myös omia linjoja, kuten Helsingin keskustasta lähtevä Pohjolan liikenteen Finnair City Bus sekä hotellien lentokenttäkuljetukset.

Bussiyhteydet Helsingin ja lentoaseman välillä

Helsingin keskustan ja Helsinki-Vantaan lentoaseman välillä liikennöi useita eri bussilinjoja ympäri vuorokauden. Ajantasaiset lentokenttäbussien- ja junien yhteydet saat HSL:n sivuilta.

Kaikki pääkaupunkiseudun juna- ja bussiyhteydet saat HSL:n reittioppaasta.

Helsingin rautatieaseman ja lentoaseman välillä liikennöivän Finnair City Bus:n aikataulut ja reitit saat Pohjolan liikenteen sivuilta.

Helsinki-Vantaan bussiyhteydet muualta Suomesta

Turun ja Helsinki-Vantaan lentoaseman välillä ajetaan päivittäin useita linja-autovuoroja. Osa vuoroista jatkaa linja-autoasemalta Turun satamaan ja osa pysähtyy Salossa.

Tampereen ja Helsinki-Vantaan lentoaseman välillä ajetaan päivittäin useita linja-autovuoroja, joista osa on pikavuoroja ja osa pysähtyy matkan varrella.

Myös muille Suomen paikkakunnille on hyvät ja tiheästi liikennöidyt linja-autoyhteydet Helsinki-Vantaalta.

Kaikkien bussiyhteyksien ajantasaiset aikataulut ja reitit saat Matkahuollon kotisivuilta.

Ilmainen parkkibussi

Parkkihintoihimme sisältyy maksuton kuljetus pysäköintialueilta. Finavian parkkibussi liikennöi noin 15 minuutin välein aamusta kello 3.30 alkaen yöhön kello 1.30 asti. Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä bussi kulkee ympäri vuorokauden.

Pysäkit sijaitsevat pysäköintialueiden edustoilla, terminaali 1:ssä laiturilla 10 ja terminaali 2:ssa laiturilla 57.

Katso tästä missä bussi liikkuu

Tästä voit ladata terminaali 1:n laiturikartan (PDF) ja terminaali 2:n laiturikartan (PDF) .

Lähtevät junat ja linja-autot