Bussi Helsingistä lentoasemalle

Helsingin keskustasta Helsinki-Vantaalle liikennöi useita eri bussilinjoja ympäri vuorokauden. Ajantasaiset reittitiedot löydät koottuna HSL:n sivuilta.

Pääkaupunkiseudun juna- ja bussireittien aikataulut saat HSL:n reittioppaasta.

Pohjolan Liikenteen Finnair City Bus:n aikataulut löydät täältä.

Uusi bussiasema valmistuu 15.5.

Lentoaseman bussien ajoreitit muuttuvat ja laiturit siirtyvät uusille paikoille 15.5. Terminaali 2:n bussien jättö- ja lähtölaiturit siirtyvät nykyiseltä paikaltaan noin sata metriä kohti lentokentän toimistorakennuksia hotelli Scandicin edustalle.

Samalla hotelli- ja parkkibussit siirtyvät myös uudelle bussiasemalle. Nouto- ja jättöpaikat sijaitsevat P5-pysäköintitalon edustalla Lentäjäntiellä.

Linja-autoliikenteen ajoreitti lentoaseman alueella muuttuu. Bussit ajavat jatkossa terminaali 2:n bussiasemalle Teletien-Lentäjäntien kautta, eivätkä enää Terminaalitieltä kuten aikaisemmin.

Bussiasemalle valmistuu toukokuun loppuun mennessä liukuporrasyhteys terminaali 2:n lähtöselvityskerrokseen.

Lataa tästä terminaali 2:n laiturikartta

Lisätietoja: https://www.finavia.fi/fi/uutishuone/2019/helsinki-vantaan-tyomaa-haukkaa-ison-palan-terminaalin-edustalta-muutoksia

Bussi Turusta Helsinki-Vantaalle

Turun ja Helsinki-Vantaan välillä ajetaan päivittäin useita linja-autovuoroja useamman liikennöitsijän toimesta. Osa vuoroista jatkaa myös Turun satamaan ja osa pysähtyy Salossa.

Ajantasaiset aikataulut ja reittitiedot löydät Matkahuollon kotisivuilta.

Bussi Tampereelta Helsinki-Vantaalle

Tampereen ja Helsinki-Vantaan välillä ajetaan päivittäin useita linja-autovuoroja usean liikennöitsijän toimesta. Osa näistä on pikavuoroja ja osa pysähtyy matkan varrella.

Ajantasaiset aikataulut ja reittitiedot löydät Matkahuollon kotisivuilta.


Yhteydet muualta Suomesta Helsinki-Vantaalle

Myös muualta Suomesta on hyvät ja tiheästi liikennöidyt linja-autoyhteydet Helsinki-Vantaalle. Aikataulut löydät Matkahuollon kotisivuilta.